Misiek_lbn - Śro 01 Sie, 2007 o kurka Michał - Śro 01 Sie, 2007 O boze, co za wtopa. Co za wstyd nie wiedzieć takiej wiadomości, strasznie wszystkich przepraszam za ten nietakt , mam nadzieje ze nie zostane zdegradowany do szaraka !! czuje sie tragicznie teraz .... :DDDDDMichał - Śro 01 Sie, 2007
hmmmMisiek_lbn - Śro 01 Sie, 2007 nie widze pikczerka a chyba coś dałeś BaRtO_206GT - Śro 01 Sie, 2007 taka maczuga to moze orzechy rozlupywac Maciek - Śro 01 Sie, 2007 a jak sie wzrok popsuje to i kokosy KonradMK - Śro 01 Sie, 2007 głupi murzyn zrobił sobie maczugę z fiuta, w łeb się pewnie kiedyś jebnął i dlatego nie żyje BaRtO_206GT - Śro 01 Sie, 2007
KonradMK napisał/a:
głupi murzyn zrobił sobie maczugę z fiuta, w łeb się pewnie kiedyś jebnął i dlatego nie żyje
Niedawno kupiłem Saxo VTS z przeznaczeniem do jazdy na co dzień i sporadycznego upalania w KJS. Auto trafiło do mnie zaniedbane mechanicznie, ale staram się doprowadzić je do igły. Samochód jest obecnie całkowicie seryjny, nie licząc grubego Bilsteina B6 i obniżonego zawieszenia i taki raczej pozostanie. Jest to mój pierwszy francuski wynalazek, więc przyda mi się trochę waszej pomocy. Obecnie walczę ze skrzynią biegów - o tym w innym temacie: http://forum.hothatch.org...p?p=74914#74914 . Wśród moich poprzednich samochodów były m.in. Kadett GSi, Mazda 323 GT-R, Civic EG3 i wiele innych
Marcin / 29 lat / WarszawaCHRZANEK - Czw 02 Sie, 2007 Witam kimi.
Milo widzieć kolejnego użytkownika french hothatch.
Ale mnie interesuje jak byś co nieco opowiedzial o mażdzie
Masz jakieś foty ???
A co do skrzyni to jak jesteś cierpliwy to może coś sie zalatwi Anonymous - Czw 02 Sie, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Ale mnie interesuje jak byś co nieco opowiedzial o mażdzie
Masz jakieś foty ???
Nie mam za bardzo zdjęć aut. Z 323 GT-R to był krótki epizod zakończony przeszczepem jednostki napędowej do budy BF (kwadratowa) Mam tylko takie filmy:
I fotki zupełnie innego sztrucla: http://czasy.bhmotorsports.com/audi_galeria/grzech - Czw 02 Sie, 2007 czesc kimi, widzielismy sie chyba na ostatnim sprincie we wtorek (ja to czerwone saxo), jesli tak to widzialem Twoj jeden przejazd - ladnie to wygladalo i widac ze juz jezdziles po zakretach.