W 2000 roku Krzysiek Tobiasz z Carserwisu miał przy takiej kombinacji ok 125KM.
w zespół z Czarkiem i wtedy jeszcze młodzitkim Dominikiem - pamietam te czasu - tez wtedy mialm CC i mielismy u mnie wsadzac 1.2, ale sie CC popsuło na drzwie CHRZANEK - Śro 26 Mar, 2008
Marcel 08 napisał/a:
w zespół z Czarkiem i wtedy jeszcze młodzitkim Dominikiem
Doktor to wtedy jeszcze nie miał prawa jazdy i wogóle nie dosięgał do pedałów
To były czasy, a "Tobi" kilował na mieście (prawie) wszystko.
Zabił nadwozie w czasie ścigania się z Mitsu 3000GT Podobno było na równo przy 4 biegu
Póżniej cały endżin odkupił niejaki Radek Bodyński (Bedyński) i wycudował ok 135KM ale w żółtym nadwoziu ze zderzakami EBA CAR SPOILER wyglądało to niesmacznie...
Póżniejszych losów tamtego CC nie znam...KonradMK - Śro 26 Mar, 2008 panowie, ta dyskusja jest niepotrzebna, zaśmiecacie forum romową o czymś coś nie jest nawet samochodem. wojskowa prycza z silnikiem 1.2 turbo też zapierdala ale czy jest się czym pasjonować?mi - Śro 26 Mar, 2008 Anonymous - Śro 26 Mar, 2008
KonradMK napisał/a:
prycza z silnikiem 1.2 turbo
a masz może więcej danych , ciekawy projekt KonradMK - Śro 26 Mar, 2008 już go ukradli inżynierowie z fiata kilkanaście lat temu Anonymous - Śro 26 Mar, 2008 a to zbóje k-mart - Śro 26 Mar, 2008 Dobra dobra fajnie fajnie, z tego co wiem czerwony Michal jedzie w tym roku Lbn sejem, profi robota, klatka proflex zawias made by catcams a opony marki bilstein. naklepie Was wszystkich ta prycza i kazdy bedzie chcial seja w klubie.Bart - Czw 27 Mar, 2008 bez komentarza...
Miło popatrzec ze poszedł w dobre rece i sie nie zamrnowało to co zrobilismy ....CHRZANEK - Czw 27 Mar, 2008
Marcel 08 napisał/a:
moj ex-Cif
Obecna ksywa: "owad hunter"
Jak już coś wpadnie w okolice przepustnic to koniec kubas - Czw 27 Mar, 2008 O i ma pasy takata Ciekawe czy nie bedzie sie grzal bez zadnych wlotow w zderzaku chociaz w sumie 400 metrow przejedzie zdjema przod ochlodzi sie i moze dalej smigac Anonymous - Czw 27 Mar, 2008 cała konstrukcja metoda prob i bledów została dopracowana prawie do prefekcji tak azeby było idealnie - oj bedzie zapierdalac, szkoda, ze n/a a nie turbo jak mialo byc michool_vt - Czw 27 Mar, 2008
Marcel 08 napisał/a:
moj ex-Cif
i z nowym przodem by Auto-R
Miło popatrzec ze poszedł w dobre rece i sie nie zamrnowało to co zrobilismy ....