KonradMK - Pią 23 Lip, 2010 fydi, mam to nagrane na KASECIE, leciało w moim AXie jak jeździłem na dupy do remontu (studencka knajpa w wwa - przyp aut.)Janusz - Pią 23 Lip, 2010
Cytat:
fydi, mam to nagrane na KASECIE, leciało w moim AXie jak jeździłem na dupy do remontu (studencka knajpa w wwa - przyp aut.)
nielicha historia!!fydi - Pią 23 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
fydi, mam to nagrane na KASECIE, leciało w moim AXie jak jeździłem na dupy do remontu (studencka knajpa w wwa - przyp aut.)
widzisz, też to miałem na kasecie tylko ja to słuchałem z chłopakami na boisku w podstawówce lub na początku gimnazjum KonradMK - Pią 23 Lip, 2010
fydi napisał/a:
KonradMK napisał/a:
widzisz, też to miałem na kasecie tylko ja to słuchałem z chłopakami na boisku w podstawówce lub na początku gimnazjum
hmmm no cóż, ja wolałem podupczyć PiTT - Pią 23 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
fydi napisał/a:
KonradMK napisał/a:
widzisz, też to miałem na kasecie tylko ja to słuchałem z chłopakami na boisku w podstawówce lub na początku gimnazjum
hmmm no cóż, ja wolałem podupczyć
i na woli się kończyło...
jaki kaszalot na ax'a by poleciał Janusz - Pią 23 Lip, 2010
Cytat:
jaki kaszalot na ax'a by poleciał
na ax'a by cos jeszcze wyrwał bo livestyle'owy był,
ale na Kondzia to już ciężko coś wyrwać KonradMK - Pią 23 Lip, 2010
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
fydi napisał/a:
KonradMK napisał/a:
hmmm no cóż, ja wolałem podupczyć
na ax'a by cos jeszcze wyrwał bo livestyle'owy był,
ale na Kondzia to już ciężko coś wyrwać
podryw "na Kondzia"?Janusz - Pią 23 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
podryw "na Kondzia"?
tak... jesteś Kondziem i idziesz na imprezę...
nie ma bata żeby coś wyrwać Michał - Nie 25 Lip, 2010
refren ma zajebistego powera ...
tylko eminem zje.bał , jak zawsze, cały kawałekJakarti - Nie 25 Lip, 2010 The Irrepressibles - 'In This Shirt'
a znamy to z reklamy Peugota 308 KonradMK - Pon 26 Lip, 2010
Michał napisał/a:
refren ma zajebistego powera ...
tylko eminem zje.bał , jak zawsze, cały kawałek
ziom, to lil wayne, jego kawałków nie można zyebać. to jak "pierdnąć bąka", albo "spleśnieć pleśń"Bart - Wto 27 Lip, 2010 pP - Czw 29 Lip, 2010 Psapp - I Want That
Michał - Sob 31 Lip, 2010 SZUKAM muzy dla carlosa , i wpadłem na coś tak zajebistego