Michał - Pon 05 Mar, 2007 zobaczcie na kielich od strony pasazera i od strony kierowcy albo ja zle widze albo od strony pasazera jest bardziej pochylony ...michool_vt - Pon 05 Mar, 2007
strick napisał/a:
tylko czemu nie posiada wiatraków na chłodnicy?
:550: kuuuuuuurwa.... ladnie w chuja koles leciLoko - Pon 05 Mar, 2007 Aha no to zdrooowo, to VTS bez wiatraków wogóle potrafi jezdzić? Podejrzewam ze jak ktos go nieopatrznie kupio to nie da rady dojechać do domu i go nie zagotować nox - Pon 05 Mar, 2007 powiedzcie mi ile sa warte te czesci które chciecie kupić .... zebym mogł sobie policzyć czy to wogole się opłaca cobym niewyszedł na minusie zagadam do K-marta zobaczymy co się uda zrobić grzech - Wto 06 Mar, 2007
saxorulez napisał/a:
elegancko..
ktoś coś ejszcze chce. Ja tylne i przednie nadkole plastikowe (to co jest wewnatrz) prawe.
Reasumując:
Niemy:
blotnik lewy
zderzak przedni
maske przednia
wentylatory
chlodnice wody
zbiorniczek spryskiwaczy
reflektory
wzmocnienie przednie
światła
A silnik kto bierze???
Hamulce??
Skrzynię??
Wnętrze.. to mozna na allegro wystawić i wyjdziemy na zero
jesli bedzie nie drogo to ja moge wziasc silnik z wiazka i kompem, jakies szacunki ile moze to wyniesc ? oczywiscie to jest 16v vts ?Niemy - Wto 06 Mar, 2007 no prosze! silnik juz zamowiony to mysle ze sie oplaci
skrzynia zejdzie predzej czy pozniej
pozniej reszta blach
Nox pomysl powaznie nad tymgrzech - Wto 06 Mar, 2007 aha, i pisze sie tez na maglownice, jesli przebieg nieduzy (jaki rocznik/przebieg )?nox - Wto 06 Mar, 2007 ja o tym myśle baaardzo powaznie.... nawet gdybym niekupował swojego auta teraz to mysle ze jakis transport by się znalazł ... ale przedewszystkim chodzi oto zebym niewyszedł na minusie.Niemy - Wto 06 Mar, 2007 to ja cos moge pomoc, tylko na poczatku kwietnia dopiero
mam Forda Transita, do tego lawete by sie wypozyczylo, tylko prawka brakstrick - Wto 06 Mar, 2007 Moja beta ma hak Ale nie wiem czy tak daleko dojedzie! Misiek_lbn - Wto 06 Mar, 2007 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2360427
powracamy do tematu ogłoszeń
jakiekolwiek info na jego temat Dariano - Wto 06 Mar, 2007 to clio Bylo jakis rok temu moze mniej w ogloszeniach napewno je widzialem juz ale nic nie wiem na temat tego auta. Strasznie maly przebieg maNiemy - Wto 06 Mar, 2007
nox napisał/a:
ja o tym myśle baaardzo powaznie.... nawet gdybym niekupował swojego auta teraz to mysle ze jakis transport by się znalazł ... ale przedewszystkim chodzi oto zebym niewyszedł na minusie.
ok, mozemy pojechac moim Transitem, rozkrecic i pociac to saxo na miejscu, a przy okazji inne jeszcze jakies czesci zaladowac i wracamy CHRZANEK - Wto 06 Mar, 2007 [quote="grzech"]
saxorulez napisał/a:
elegancko..
ktoś coś ejszcze chce. Ja tylne i przednie nadkole plastikowe (to co jest wewnatrz) prawe.
Reasumując:
Niemy:
blotnik lewy
zderzak przedni
maske przednia
wentylatory
chlodnice wody
zbiorniczek spryskiwaczy
reflektory
wzmocnienie przednie
światła
A silnik kto bierze???
Hamulce??
Skrzynię??
Wnętrze.. to mozna na allegro wystawić i wyjdziemy na zero
Czy ktoś zaklepywał lusterka ?? Jeżeli nie to ja rezerwuje.
Jak zwylke lewej listwy progowej brak (jak pech to pech)
Myślałem ze coś upoluje ze środka ale to ph2 a one mają inną tapicerkę.
Niemniej jednak z chęcią przyjmę: uchwyty dla pasażerów, zestaw wskażników (o ile pasuje do ph1) podsufitkę i taką listwę nad tylną klapa trzymająca podsufitkę (o ile ona jest w całosci), przyciski regulacji lusterek, i pewnie pare innych dupereli ze środka.grzech - Wto 06 Mar, 2007 panowie, moze przed wyjazdem jakies wstepne szacunki co za ile zeby bylo w miare jasne, bo nie chcialbym brac motoru max w ciemno w nieznanym stanie i za nieznana kase.