pilna prośba, ktoś coś wie o tej cytrynie/sprzedającym, mógłby dziś zobaczyć albo coś?
koleżanka chce kupić a nie wiem czy to ok egz. czy sztrucel (ja kupiłem sztrucla )Anonymous - Pią 04 Lis, 2011 Najpierw prosimy zdjęcia koleżanki .Jakarti - Pią 04 Lis, 2011
Teraz nawet robią niewidzialne instalacje gazowe was79 - Pią 04 Lis, 2011 a tam zepsute do US&A trafiłokubas - Pią 04 Lis, 2011 Ciekawe co sie zjebauooo... W dobrej cenie można go wyrwać chyba, loko to podszybie to już za twojej kadencji tak słabo wyglądało ?Jakarti - Pią 04 Lis, 2011
roj napisał/a:
http://allegro.pl/citroen...1901399222.html
\kurde,
dopiero teraz przejrzalem zdjecia.
nawet opony sa wypastowane na biezniku..Bart - Pią 04 Lis, 2011
pilna prośba, ktoś coś wie o tej cytrynie/sprzedającym, mógłby dziś zobaczyć albo coś?
z dużym prawdopodobieństwem można stwierdzić, że jest to sprowadzony, odpicowany śmietnik. Dziękuję za uwagę.Loko - Pią 04 Lis, 2011
kubas napisał/a:
Ciekawe co sie pomylony... W dobrej cenie można go wyrwać chyba, loko to podszybie to już za twojej kadencji tak słabo wyglądało ?
W tych dwóch miejscach zaczynało rdzewieć, ale nie było blachy na wierzchu tylko było przykryte lakierem, żeby nie rdzewiało dalej. Co się stało, to pewnie się za jakiś czas dowiem, bo auto sprzedałem swojemu znajomemu. Trochę głupio wyszło bo chyba miał z nim trochę problemów Szkoda, bo ja mam same dobre wspomnienia po saxofonie, nigdy mnie nie zawiódł.kubas - Pią 04 Lis, 2011
Loko napisał/a:
kubas napisał/a:
Ciekawe co sie pomylony... W dobrej cenie można go wyrwać chyba, loko to podszybie to już za twojej kadencji tak słabo wyglądało ?
W tych dwóch miejscach zaczynało rdzewieć, ale nie było blachy na wierzchu tylko było przykryte lakierem, żeby nie rdzewiało dalej. Co się stało, to pewnie się za jakiś czas dowiem, bo auto sprzedałem swojemu znajomemu. Trochę głupio wyszło bo chyba miał z nim trochę problemów Szkoda, bo ja mam same dobre wspomnienia po saxofonie, nigdy mnie nie zawiódł.
Ciekawe bo cena obecnie dobra za niego jest. Lakier dostałby kompletny treatmen zrobiłoby się podszybie i jest zacna fura anjas - Pią 04 Lis, 2011
kubas napisał/a:
Ciekawe bo cena obecnie dobra za niego jest. Lakier dostałby kompletny treatmen zrobiłoby się podszybie i jest zacna fura
a silnik?kubas - Sob 05 Lis, 2011
anjas napisał/a:
kubas napisał/a:
Ciekawe bo cena obecnie dobra za niego jest. Lakier dostałby kompletny treatmen zrobiłoby się podszybie i jest zacna fura
a silnik?
Barierka uturbiu za 1500zł Jaco - Sob 05 Lis, 2011
anjas napisał/a:
kubas napisał/a: