maja rozmach skurwysyny Jakarti - Wto 04 Wrz, 2012 czy to prawda czy nie.. nawet jesli byloby to 10% tej kwoty.. lol
w tv nic nie mowia M - Wto 04 Wrz, 2012 TV to nie wyrocznia
Audyt fedu był przegłosowany w kongresie, wnioskował chyba Ron Paul...no name - Wto 04 Wrz, 2012 Szkoda go
http://kultura.gazeta.pl/...aktor__nie.htmlBart - Wto 04 Wrz, 2012 Gdyby nie "zielona mila" pewnie nikt by nie wiedział kim był ten pan.no name - Wto 04 Wrz, 2012 Ja go bardziej z Armagedonem zawsze kojarzyłemGeKo - Wto 04 Wrz, 2012 Dzięki Zef
Widziałem wczoraj, fajny odmóżdżacz aż by sie chciało trafić na takie party.
Też wczoraj oglądałem, ale nie porwał mnie. Dobrze,. że piłem roj - Wto 04 Wrz, 2012
Bart napisał/a:
Gdyby nie "zielona mila" pewnie nikt by nie wiedział kim był ten pan.
ja np. kojarzyłem, pograł trochę w serialach np. two and a half man,
śmieszna rola w całkiem niezłym filmie (jak na gatunek filmu czyli amerykańska komedia romantyczna) - whole nine yard.
Także wiadomo, że nie zagrał tyle co strikte aktorzy mający >100 filmów na koncie ale jednak to nie tylko jedna rola w życiu.
chyba, ze miałeś na myśli nie to, że to jedyna jego ok rola ale to, że bez tej roli nie grałby pewnie w innych filmach - to racja.KarQ - Wto 04 Wrz, 2012 Szkoda Michała. A o Armagedonie zapomnieli?M - Śro 05 Wrz, 2012 Cartoon - Śro 05 Wrz, 2012 Pan z firmy sprzątającej kosił trawę....
Oczywiście to nie on zbił, jego kierowniczka twierdzi to samo- dopiero właściciel firmy stwierdził, że pokryją koszta naprawy...
Wymiana możliwa tylko w autoryzowanym serwisie bo nigdzie nie mają takich szyb - prawie 700pln.... Rasputin - Śro 05 Wrz, 2012 Uuu teraz przy odsprzedaży będzie,że bity bo szyba inna