kamil - Śro 05 Wrz, 2012 u mnie i u Pitta na osiedlu Lemingów, jak koszą to z koszami, tak aby źdźbło trawy nie spadło na chodnik. Wtedy nie byłoby elegancko i luksusowo...EmerytRs2 - Śro 05 Wrz, 2012 Anonymous - Śro 05 Wrz, 2012 a dupe Wam podcieraja jedwabna srajtaśmą??kamil - Śro 05 Wrz, 2012 ale tą z żabki, ta z biedronki za bardzo trze michool_vt - Śro 05 Wrz, 2012
was79 napisał/a:
hohoho żabojad przeszedł przegląd techniczny bez problemu, a spodziewałem się, że CUPowy beton jednak załapie luzy na naszych idealnych drogach
gratuluje dalej do sprzedania? was79 - Śro 05 Wrz, 2012 Jak ktoś da dobry prajs, to czemu nieMucha - Czw 06 Wrz, 2012 http://izismile.com/2012/...ics_7_gifs.htmlsiema - Czw 06 Wrz, 2012 http://www.topgear.com.pl...ci,artykuly,918GeKo - Czw 06 Wrz, 2012 To tylko dowodzi, że ludzie z czołówki motorsportu posiadają wielką charyzmę i nieustępliwość w dążeniu do celu.M - Czw 06 Wrz, 2012 Siła umysłu i wolnej woli. Coś pięknego.dzik - Czw 06 Wrz, 2012
Je*bać biedęPiTT - Czw 06 Wrz, 2012 pamiętam tematy na forum Wilanowa jak toczył się spór o wydanie koncesji na alko dla jednego ze sklepików
przeciwnicy mieli argumenty w postaci rozrabiających, nayebanych kloszardów, którzy by się raczyli dom perignon'em i jackiem danielsem single barrel tuż pod oknami "elity"
i weź tu z takim człowiekiem dyskutujMichał - Czw 06 Wrz, 2012 rozyebuje mnie jak pismaki piszą "eksluzywne miasteczko wilanów"
karwa no kamil - Czw 06 Wrz, 2012 co się dziwić jak większość mieszkańców Wilanowa nie zna swojego osiedla. W ogóle po nim nie chodzą. Rano wyjeżdżają z garażu, a wieczorem wracają do garażu, przemieszczają się windą i tyle ich karwa widać. Za to w necie to jak najbardziej oddają się dysputom na temat funkcjonowania osiedla i ludzi tutaj mieszkających...
Jebać biedę !
ps. Ostatnio od kupującej usłyszałem komentarz - w negatywnej formie..."ale jak to, Pan ma tylko jeden zamek w drzwiach ????" hmmmm, no tak, bo wie Pani, to taki nowy zamek, który rygluje drzwi w czterech płaszczyznach, poza tym mam mieszkanie ubezpieczone, a najważniejsza rzecz to brak tu karwa cwaniaków, menelstwa i innych dziwnych ludzi...Tu jest proszę Pani bezpiecznie !PiTT - Czw 06 Wrz, 2012 trzeba było powiedzieć że rządzisz tą dzielnią, nigdy ale to nigdy nie zamykasz na klucz miaszkania ani samochodu...