Zastanawiam się jaka jest głown przyczyna przypadków
fajne auto -> turbo -> allegro
Może być tak że cały proces i jego konsekwencje tak obrzydzają właścicielowi samochód że pozostaje go już tylko sprzedać.
normalnie jakbyś kiedyś uturbiał - tyle rzeczy się sra, że to masakra. nie piszę o tym, że wsadzasz większe turbo, tylko jak z NA robisz turbo, to liczba rzeczy, które się na pewno popsują urasta to do niebotycznych wielkości. Do tego świadomość, że za daleko nie ma co jechać - ale jeśli przetrzymasz ten okres wieku dziecięcego, to może być dużo frajdy. niewielu daje radę wytrzymać no name - Pon 14 Lis, 2011
PieQt napisał/a:
niewielu daje radę wytrzymać
Rasta wytrzymał i tera cieszy się z suszarki w morsieM - Pon 14 Lis, 2011 Otóż to.
Jest jeszcze kwestia zrobienia tego z głową. Tzn jak każda operacja powinna rozpocząć się od planowania i analizy tego co mamy zrobić.kubas - Pon 14 Lis, 2011 http://otomoto.pl/nissan-...-C17586898.html
Coś dla profesora chrzanka!was79 - Pon 14 Lis, 2011 to auto było kiedys opisywane na jakimś forum, tylko nie umiem sobie przypomnieć gdzie? w każdym razie to jest mega ulepno name - Pon 14 Lis, 2011 Dzwonił do mnie kolo z autoauto, okazało się że ma już kupca na mój samochód
tylko muszę go pierw do nich wstawić, nie chciałem z nim gadać bo ściema to się wyłączył.
Oddzwoniłem ale się obraził i nie odbiera Bart - Pon 14 Lis, 2011 to jest standardowe hasło komisiarzy - chcą czymś ciekawym zapełnić plac, więc dzwonią i pieprzą te farmazony "mamy klienta na dokładnie taki samochód, proszę go do nas wstawić"
Mam w telefonie zapisanych parę takich numerów, nigdy nie odbieram M - Pon 14 Lis, 2011 To są dobre cwaniaki
Jak oglądałem civica si dla kolegi i widać było że auto to ulep, wszystko krzywe, połamane plastiki pod maską od uderzenia, wszędzie krzywe szpary a ten mi opowiada że "oni wykryli że tylna klapa była lakierowana ale to podobno od zakładania spoilera bo coś tam źle poszło"kubas - Pon 14 Lis, 2011 Bart czasem mam wrażenie że znasz wszystkie tajniki życia fuck