To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Czw 27 Mar, 2008

nie orientuje sie jakie sa teraz klasy, bo sie zupelnie tym nie interesuje, ale kiedys było by to profi :] - wolnossacy bez doładnowania FWD
CHRZANEK - Czw 27 Mar, 2008

Co do MPWR 2008 (mistrzostwa Polski Wyścigi równoległe) mówiąc po ludzku "ćwiara" - jest w tym roku w "czarnej dupie" :D :D :D :D :D

Czytajcie to:

Dot.: Wyścigów Równoległych

Główna Komisja Sportu Samochodowego PZM informuje, że Stowarzyszenie Sprintu Samochodowego złożyło do Polskiego Związku Motorowego natychmiastową rezygnację z organizowania Mistrzostw Polski w Wyścigach Równoległych w sezonie 2008.

GKSS podjęła decyzję, że w sezonie 2008 powinny odbyć się zawody do Mistrzostw Polski w tej konkurencji, w związku z tym zapraszamy wszystkich zainteresowanych organizatorów do zgłaszania swoich kandydatur jako organizatorów MPWR 2008.

Zgłoszenia prosimy nadsyłać na adres Biura Sportu PZM do dnia 08 kwietnia 2008 roku.

Prosto ze stronki:
http://www.pzm.pl/Sporty_..._GKSS_nr_5_2008

To było do przewidzenia że jak coś sie w PL dobrze i dynamicznie rozwija to PZM to "upierdoli" przy samej ziemi :D :D :D :D

Vlodarsky - Czw 27 Mar, 2008

gdzieś to już czytałem... dziwnie się dzieje.
mi - Czw 27 Mar, 2008

na SSS przecież straaaaszne narzekanie było, nie?
saxorulez - Czw 27 Mar, 2008

ja tam ich osobiście nie znam.. ale z roku na rok powstawało coraz więcej lokalnych imprez które SSS odbierały prym.
Zdaje się że kolesiostwo ich zabiło.

BaRtO_206GT - Czw 27 Mar, 2008

zachowanie ludzi podajacych sie jako SSS zabilo wszystko i jest to tylko i wylacznie wina samego SSS i OZ'a. I bardzo dobrze ze tak sie stalo, to co sie dzialo na zawodach organizowanych przez sss to byla zenada. O wiele bardziej podobaja mi sie lokalne imprezy ktore rowniez maja pomiar czasu Taga a jest o wiele bardziej przyjazna atmosfera.
rasta - Czw 27 Mar, 2008

Dokładnie, a już ostatni SSS na bemowie to była katastrofa....

Ten sezon zapowiada się zdecydowanie lepiej niż poprzedni.
Pop pierwsze mamy WST, w Rykach gdzie jest super nawierzchnia, po drugie Intercars robi 2 imprezy w Modlinie + masa innych lokalnych. W dodatku na takiej loklace można się wyszalec, a na SSS dwa przejazdy w mega pośpiechu i do domu, węc tak naprawdę zero fanu.

saxorulez - Pią 28 Mar, 2008

Nie wiem czy interesujecie się snookerem, ale jest taki zawodnik Ronnie O'Sulivan (jakiś tam mistrz chyba :D ) Ogólnie słynie ze swojego ciekawego podejścia do świata i innych.

Tak robi szybkie breaki

Wczorajszy wywiad na China Open - polecam posłuchać jego komentarzy od ok. 1:20

Bad-i - Pią 28 Mar, 2008

he he no co ty ziom - grajac z Marco Fu, uderzyl biala w zielona zanim obie sie zatrzymały :D

ale z tego co pamietam jest jeszcze szybszy gosc (chyba z Malty czy cos takiego.... taki wielki grubas ktory wali co sekunda)

strick - Pią 28 Mar, 2008

Ronie jest genialny, tylko ze czasami mu nerwy puszczaja :)
Ale gra przekozacko, tak to jest jak sie zaczyna w wieku 8 lat :)

Ja zaraz ide na snooka, sa 2 stoły 7 min odemnie :D

k-mart - Pią 28 Mar, 2008

strick napisał/a:
tak to jest jak sie zaczyna w wieku 8 lat

Wlasnie, tak jak ja w rajdach. Czasem mi nerwy puszczaja ale ogolnie wyjmuje wszystko wszystkich i wszedzie.

Anonymous - Pią 28 Mar, 2008

nieczesty widok
yeah jeden stopien! :D

rasta - Pią 28 Mar, 2008

Poupalał bym coś dzisiaj, ktoś chętny, he? ;D
Anonymous - Sob 29 Mar, 2008

hehehe wdowczyka zatrzymalo CBA no ładnie ...... a cheslava rodzice go rozliczaja xD
DeeS - Nie 30 Mar, 2008

http://pl.youtube.com/watch?v=nfgZlMYj_NU

Zobaczcie to... :)

Jakis hiszapnski horro ... reakcja ludzi w kinach... :D