Anonymous - Czw 27 Mar, 2008 nie orientuje sie jakie sa teraz klasy, bo sie zupelnie tym nie interesuje, ale kiedys było by to profi - wolnossacy bez doładnowania FWDCHRZANEK - Czw 27 Mar, 2008 Co do MPWR 2008 (mistrzostwa Polski Wyścigi równoległe) mówiąc po ludzku "ćwiara" - jest w tym roku w "czarnej dupie"
Czytajcie to:
Dot.: Wyścigów Równoległych
Główna Komisja Sportu Samochodowego PZM informuje, że Stowarzyszenie Sprintu Samochodowego złożyło do Polskiego Związku Motorowego natychmiastową rezygnację z organizowania Mistrzostw Polski w Wyścigach Równoległych w sezonie 2008.
GKSS podjęła decyzję, że w sezonie 2008 powinny odbyć się zawody do Mistrzostw Polski w tej konkurencji, w związku z tym zapraszamy wszystkich zainteresowanych organizatorów do zgłaszania swoich kandydatur jako organizatorów MPWR 2008.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać na adres Biura Sportu PZM do dnia 08 kwietnia 2008 roku.
To było do przewidzenia że jak coś sie w PL dobrze i dynamicznie rozwija to PZM to "upierdoli" przy samej ziemi Vlodarsky - Czw 27 Mar, 2008 gdzieś to już czytałem... dziwnie się dzieje.mi - Czw 27 Mar, 2008 na SSS przecież straaaaszne narzekanie było, nie?saxorulez - Czw 27 Mar, 2008 ja tam ich osobiście nie znam.. ale z roku na rok powstawało coraz więcej lokalnych imprez które SSS odbierały prym.
Zdaje się że kolesiostwo ich zabiło.BaRtO_206GT - Czw 27 Mar, 2008 zachowanie ludzi podajacych sie jako SSS zabilo wszystko i jest to tylko i wylacznie wina samego SSS i OZ'a. I bardzo dobrze ze tak sie stalo, to co sie dzialo na zawodach organizowanych przez sss to byla zenada. O wiele bardziej podobaja mi sie lokalne imprezy ktore rowniez maja pomiar czasu Taga a jest o wiele bardziej przyjazna atmosfera.rasta - Czw 27 Mar, 2008 Dokładnie, a już ostatni SSS na bemowie to była katastrofa....
Ten sezon zapowiada się zdecydowanie lepiej niż poprzedni.
Pop pierwsze mamy WST, w Rykach gdzie jest super nawierzchnia, po drugie Intercars robi 2 imprezy w Modlinie + masa innych lokalnych. W dodatku na takiej loklace można się wyszalec, a na SSS dwa przejazdy w mega pośpiechu i do domu, węc tak naprawdę zero fanu.saxorulez - Pią 28 Mar, 2008 Nie wiem czy interesujecie się snookerem, ale jest taki zawodnik Ronnie O'Sulivan (jakiś tam mistrz chyba ) Ogólnie słynie ze swojego ciekawego podejścia do świata i innych.
Tak robi szybkie breaki
Wczorajszy wywiad na China Open - polecam posłuchać jego komentarzy od ok. 1:20
Bad-i - Pią 28 Mar, 2008 he he no co ty ziom - grajac z Marco Fu, uderzyl biala w zielona zanim obie sie zatrzymały
ale z tego co pamietam jest jeszcze szybszy gosc (chyba z Malty czy cos takiego.... taki wielki grubas ktory wali co sekunda)strick - Pią 28 Mar, 2008 Ronie jest genialny, tylko ze czasami mu nerwy puszczaja
Ale gra przekozacko, tak to jest jak sie zaczyna w wieku 8 lat
Ja zaraz ide na snooka, sa 2 stoły 7 min odemnie k-mart - Pią 28 Mar, 2008
strick napisał/a:
tak to jest jak sie zaczyna w wieku 8 lat
Wlasnie, tak jak ja w rajdach. Czasem mi nerwy puszczaja ale ogolnie wyjmuje wszystko wszystkich i wszedzie.Anonymous - Pią 28 Mar, 2008 nieczesty widok
yeah jeden stopien! rasta - Pią 28 Mar, 2008 Poupalał bym coś dzisiaj, ktoś chętny, he? Anonymous - Sob 29 Mar, 2008 hehehe wdowczyka zatrzymalo CBA no ładnie ...... a cheslava rodzice go rozliczaja DeeS - Nie 30 Mar, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=nfgZlMYj_NU
Zobaczcie to...
Jakis hiszapnski horro ... reakcja ludzi w kinach...