To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Jakarti - Wto 06 Mar, 2007

szabrownicy... :D

a tak powaznie to zalozcie nowy temat i ogarnijcie sprawe bo mysle, ze naprawde warto sie dogadac w kwestii tego deal'u :)

Niemy - Wto 06 Mar, 2007

no mysle ze gra warta swieczki
ale tak jak napisalem ja narazie nie moge, dopiero w kwietniu a do tego czasu nie wiadomo czy to saxo jeszcze bedzie, o ile juz nie jest sprzedane
chyba ze K-mart nam je zaklepie

CHRZANEK - Wto 06 Mar, 2007

Niech K MART zaklepie takie w którym bedzie lewa listwa progowa :D

A na poważnie to sam jestem ciekawy ile by to wyszło na głowe wg tego rozdzielnika który jest na dzień dzisiejszy.
Poza tym nikt chyba nie bedzie NAS sponsorował i trzeba by chyba było zrobić zrzute wymienić to na walute i przesłać K MARTowi ???
Czy jak wy to widzicie ??

Anonymous - Wto 06 Mar, 2007

Jesli jest kompletna tylna polka to ja bym chetnie sie na nia pisal :> i tak samo chlodnica klimy jesli jest cala (a powinna byc) :>
o i galke drazka zmainy biegow bo ta w ph1 jest fe :P

A teraz mam jeszce takie pytanie, co z przednim zawiasem (bez sprezyn) oraz ze skrzynia - ile to moze kasy wyjsc za to? bo hmmmm sa to graty ktore by mi sie przydaly :)

DeeS - Wto 06 Mar, 2007

juz wiem co chce. Mocowania fotela razem z szynami od kierowcy i pasazera.
Anonymous - Wto 06 Mar, 2007

CHRZANEK napisał/a:
Niech K MART zaklepie takie w którym bedzie lewa listwa progowa :D

A na poważnie to sam jestem ciekawy ile by to wyszło na głowe wg tego rozdzielnika który jest na dzień dzisiejszy.
Poza tym nikt chyba nie bedzie NAS sponsorował i trzeba by chyba było zrobić zrzute wymienić to na walute i przesłać K MARTowi ???
Czy jak wy to widzicie ??

Swiete slowa. W takim razie czy jest ktos kto jest w stanie ocenic wartosci. Ile byloby za transport samochodu + koszt zakupu i jak procentowo czy jak to inaczej okreslic wychodzi jakis fragment auta. No bo jak to pozniej rozdzielac.

nox - Wto 06 Mar, 2007

tak jak mówiłem ja moge calkowicie załatwić sprawe wyłożyć kase przywieźć auto do pl do swojego garazu zająć się rozebraniem auta i przygotowaniem cześci do sprzedazy , jedynym minusem na dzień dzisiejszy jest to ze auto lawete albo osobowke plus lawete(przyczepe) kupie dopiero po otworzeniu działalności która jest w toku minim 2 miechy miną zanim wszystko ogarne. Zatem był bym skazany na kogoś znajomego wstępnie prowadze rozmowy z znajomym mojego ziomka w Kraku któy ma lawete . Normalnie sam transport z CH laweta był by w granicach 2300zł zatem saxiak by wyszedł ok. 8tyś w tym przeliczyłem juz ok 500pln na coś dodatkowego bo po minimum niemożna nigdy liczyc ;) zawsze można jeszcze coś utargować ale tu był bym skazany na znajomości K-marta :) i jedynie z mojej strony to fajnie było by gdybyśmy jakoś razem policzyli wartość bo jak bym pojechał po auto i w efekcie za częsci dostał bym np 5 tyś to wiecie.... :)

[ Dodano: Wto 06 Mar, 2007 ]
jak bym dorwał jeszcze jakieś inne auto w CH to by mi się opłacało bo na tą konkretną lawete wejdą dwa auta... i wtedy coraz bardziej by mi sęe to opłacało...

Niemy - Wto 06 Mar, 2007

nie no 8tys za to saxo to za drogo
ciezko by bylo to odzyskac
pomysl z dwoma furami jest juz lepszy

strick - Wto 06 Mar, 2007

Możecie sporowadzic coś dla mojego zioma! Szuka kombi, najlepiej diesla, koniecznie z klimą za ok 12-15k zł! Tylko że on to potrzebuje prawie na już!
nox - Wto 06 Mar, 2007

ziom zapodaj wiecej info na PW
Niemy - Wto 06 Mar, 2007

interesujace Saxo na mobilu.de

http://mobile.de/SIDF4y1s...11111248113099&

Peter - Śro 07 Mar, 2007

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2369187
nice...

strick - Śro 07 Mar, 2007

Ładny ale drogi, za ta cene już VTS jest!
nox - Śro 07 Mar, 2007

co się dzieje z K-martem wie ktoś?? ostatniego posta napisał 28 lutego na gg od paru dni się nieodzywa??
Niemy - Śro 07 Mar, 2007

chyba Marek pisal ze K-mart jest teraz w Lublinie
dzwon do niego na kom