To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

M - Nie 24 Lis, 2013

Kamil masz wersję stabilną?
U mnie cm10.2 zdziałał cuda wzgledem starego andka, może musisz nagrzebać w ustawieniach etc.

Kamill - Nie 24 Lis, 2013

M napisał/a:
Kamil masz wersję stabilną?
U mnie cm10.2 zdziałał cuda wzgledem starego andka, może musisz nagrzebać w ustawieniach etc.

Ja tego seryjnego mialem też mocno odchudzonego, więc to taka seria do końca nie była.

Nie znalazłem stabilnej wersji dla i9001 wyższej niż 10.1, widzę 10.3 dla i9000, podmienię mu ten plik "updater-script" i wolnej chwili zainstaluje. Zobaczymy.

Kamill - Pon 25 Lis, 2013

Bug namierzony, wchodzę środkowym przyciskiem (tym dotykowym) do menu gdzie jest cała lista ikon od applikacji i teraz naciskam ten fizyczny przycisk HOME. Jest to samo u mnie i wczoraj instalowałem Raście i też to ma, można zamiast home nacisnąć strzałkę wstecz i wraca na pulpit bez problemu.
M - możesz sprawdzić czy u Ciebie jest to samo ?

Nie znalazłem niestety innej stabilnej wersji oprocz 10.1, coś mi sie pomyliło wcześniej. Poczekam aż sie coś ustabilizuje z wyższym numerem zainstaluje i zoabczymy.
BTW to nie koniecznie musi być problem samego roma, to może być coś w gappsach też.

M - Pon 25 Lis, 2013

Ale dlaczego masz zdublowaną nawigację?
Powinieneś mieć tylko sprzętową.

M napisał/a:
Ale dlaczego masz zdublowaną nawigację?
Powinieneś mieć tylko sprzętową.

Czemu odpowiadasz pytaniem na pytanie ;D

Nie mam zdublowanego.
Klikam to

Pojawia mi sie lista aplikacji
I wtedy klikam przycisk fizyczny HOME, czyli jedyny fizyczny przycisk na przednim panelu i sie zawiesza pulpit.

M - Pon 25 Lis, 2013

Z jakim komunikatem Ci się to wywala?
Najszybciej to byś podłączył się logcatem i zobaczył debugiem to ;D

Prawdopodobnie wgrałeś złą paczkę z gappkami.

Andka mam 4.2.2 i gappki 2013 z marca ? Wiem ze sa kompatybilne z tą wersją.
komunikatu nie ma, bo poprostu nie dzieje sie nic w tym momencie, oprocz tego że ten ekran z aplikacjami od tej pory pelni role pulpitu, ktorego nie da sie przesuwać, mozna mu tylko zmienic tapete :D
Reszta opcji dziala i smiga w tym czasie.

michool_vt - Czw 12 Gru, 2013

tej, da sie gdzieś kupić nowego galaxy s2 w jakiejś normalnej cenie ( nie 1300zł)? albo coś innego podobnego
106 - Czw 12 Gru, 2013

z nowych a tanich to w miare podobny jest teraz galaxy core +-600 pln

2 aparaty, 2x 1.2GHz, chyba 8GB, 4.3", android 4.x, hspa+

michool_vt - Czw 12 Gru, 2013

no rzeczywiście jest cos takiego jak core, dzienx :)
a galaxy s2 plus to to samo co s2?

Kamill - Czw 12 Gru, 2013

michool_vt napisał/a:
no rzeczywiście jest cos takiego jak core, dzienx :)
a galaxy s2 plus to to samo co s2?

Różnica jest dyskusyjna, bo taktowanie ma to samo, ale ma inny procek i uklad graf, nie koniecznie lepszy.

rasta - Czw 12 Gru, 2013

Za 800 pln jest teraz do kupienia Galaxy S2+ To kompletnie nowy model (pomimo numeracji), Andka ma jak S4, ekran 4,3 cala, dwa rdzenie ijest cieniutki plus dobry aparat. Na pewno lepszy od Core.
Kamill - Czw 12 Gru, 2013

rasta napisał/a:
Za 800 pln jest teraz do kupienia Galaxy S2+ To kompletnie nowy model (pomimo numeracji), Andka ma jak S4, ekran 4,3 cala, dwa rdzenie ijest cieniutki plus dobry aparat. Na pewno lepszy od Core.

Ale nie koniecznie lepszy od S2.
http://www.just4info.org/...lus-no-big.html

Chloru - Czw 12 Gru, 2013

Aparat taki sam jak w S2. Wydajnościowo trochę gorszy. Lepszy od Core ale z pewnością nie lepszy niż S2. No i jak ktoś lubi rzeźbić to na S2+ będzie miał dużo mniej custom romów.

Jeżeli nie rzeźbi to brać i nie wnikać.

M - Czw 12 Gru, 2013

I tak za pół roku będzie przestarzały i wejdę nowe modele.