Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Sob 15 Lut, 2014 nietuzinkowe jest bmw M5 i audi rs6... reszta to szczerze mowiac jeden chuj
jeden woli fiołki drugi róże a tak na prawde te wszystkie auta są całkiem do siebie podobne
trzeba tylko wybrac to co komu najbardziej odpowiada
w jednej marce sa dobre silniki ale wykonczenie slabe, inne maja fajny dizajn ale slabe prowadzenie... idealnego auta nie ma i kazdy wybiera to co mu najbardziej pasuje... w przeciwnym razie sprzedawala by sie wylacznie jedna marka a inne by splajtowaly
dyskusja totalnie z dupy, sorry ale nie wiem na co moze ktos liczyc zadajac pytanie na forum w ktorym polowa jezdzi francuzami a druga polowa japoncami i kazdy chwali swoje
jest tez nieliczna grupka niemcow, ale tych to nikt nie slucha Święty - Sob 15 Lut, 2014 tym tokiem myslenia... m5 i RS6 to chuj przy ferrari i lamboPiTT - Sob 15 Lut, 2014
Święty napisał/a:
tym tokiem myslenia... m5 i RS6 to chuj przy ferrari i lambo
dla mnie nie bo kazdy nowobogacki typek taka fura moze sie wozic
zreszta osobiscie wolalbym astona albo porsche
nie mowimy tez o autach sportowych, tylko o "nietuzinkowych" autach cywilnych a te ktore wymienilem z cala pewnoscia takimi sa Święty - Sob 15 Lut, 2014 czyli punkt widzenia zależy od punktu siedzenia M - Sob 15 Lut, 2014 Ja już jestem na takim etapie że sobie obrzydziłem samochody totalnie,
wszystko mi jedno czym jeżdżę, co mam w garażu. Byle w trasę pojechać w miarę komfortowo a tak to mam w dupie. Spuszczanie się nad samochodami których nie możemy mieć, a jak już możemy to szukanie takich których nie możemy.
Chuk - samochód to samochód, jeździ, pali, wszystko w temacie.
Jedyne auto którym miałbym frajdę jeździć to jakaś ultima Święty - Sob 15 Lut, 2014 a jednak ten temat brzmi: KONCERT ŻYCZEŃ M - Sob 15 Lut, 2014 Jasne, założyłem go po to żeby nie było nowego tematu za każdym razem jak ktoś po browarku podnieci się jakimś autem na otomoto PiTT - Sob 15 Lut, 2014 no i bardzo dobrze Święty - Sob 15 Lut, 2014 M, Bonczek - Sob 15 Lut, 2014
M napisał/a:
Ja już jestem na takim etapie że sobie obrzydziłem samochody totalnie,
wszystko mi jedno czym jeżdżę, co mam w garażu. Byle w trasę pojechać w miarę komfortowo a tak to mam w dupie. Spuszczanie się nad samochodami których nie możemy mieć, a jak już możemy to szukanie takich których nie możemy.
Chuk - samochód to samochód, jeździ, pali, wszystko w temacie.
Jedyne auto którym miałbym frajdę jeździć to jakaś ultima
No widzisz Maciek, wszystko zależy po co komu jest samochód siema - Sob 15 Lut, 2014
anjas napisał/a:
ja nie chwalę subaru, bo to nie jest najlepszy samochód na świecie
Czemuż to?anjas - Sob 15 Lut, 2014 Bo są pewnie lepsze, szybsze, z ładniejszym wnętrzem.
Ale moje oczekiwania spełnia więc pewnie jeszcze trochę u mnie pojeździ.
(z drugiej strony gdybym miał teraz kupować coś rodzinnego za ok. 25 tysięcy to pewnie by skończyło na legacy albo outbacku - choć ten drugi podobno gorzej się prowadzi )M - Sob 15 Lut, 2014
anjas napisał/a:
Bo są pewnie lepsze, szybsze, z ładniejszym wnętrzem.
O to to...Święty - Sob 15 Lut, 2014
anjas napisał/a:
coś rodzinnego za ok. 25 tysięcy to pewnie by skończyło na legacy
hmmm o tym nie pomyslalem KarQ - Sob 15 Lut, 2014
M napisał/a:
anjas napisał/a:
Bo są pewnie lepsze, szybsze, z ładniejszym wnętrzem.
O to to...
Jesli chodzi o benzyne ja chyba tez, ewentualnie accorda byle nie w kombinezonie.