Czy wielu z Was zbiera punkty na BP? Właśnie się dowiedziałem ze trzeba cześć z nich wykorzystać w innym przypadku przepadna. Teraz nie wiadomo co brać
pierwsze słyszę, to są punkty payback, więc program lojalnościowy który funkcjonuje z wielu sklepach...
czy to na pewno chodzi o payback?
muszę sprawdzić bo też bym musiał ogarnąć jakąś choojową nagrodę
Punkty zebrane do końca 2009 roku przepadna 31.01.2013. Mi odchodzi 43500 -na święta rodzina dostanie po tosterze PiTT - Nie 09 Wrz, 2012 aha
ja co jakiś czas właśnie coś biorę, a to aparat cyfrowy a to jakiś toster
idealne na prezenty M - Nie 09 Wrz, 2012 Fajnie jest dostać patelnię za wydane 9 tysięcy
Moi teściowie się tym jarają PiTT - Nie 09 Wrz, 2012
M napisał/a:
Fajnie jest dostać patelnię za wydane 9 tysięcy
Moi teściowie się tym jarają
no to fakt, albo hotdog za kilkaset punktów
z drugiej strony masz te punkty za frajer... i tak byś tankował, wiec nie ma co tak przeliczać M - Nie 09 Wrz, 2012 Fenomen takich programów polega na wrażeniu że dostajesz coś za darmo.no name - Nie 09 Wrz, 2012 Właśnie tutaj zaczyna się róznica.
Jeżeli i tak tam tankujesz i zbierasz pkt to luzik,
jeżeli omijasz inne tańsze np stacje by tylko dostać
pkt to już paranoja.M - Nie 09 Wrz, 2012 Jedyny sens zbierania punktów - przy tankowaniu służbowego samochodu Bad-i - Nie 09 Wrz, 2012
PiTT napisał/a:
M napisał/a:
Fajnie jest dostać patelnię za wydane 9 tysięcy
Moi teściowie się tym jarają
no to fakt, albo hotdog za kilkaset punktów
z drugiej strony masz te punkty za frajer... i tak byś tankował, wiec nie ma co tak przeliczać
Ja to chyba tylko raz wziąłem linke i gasnice. Dzisiaj mnie nastraszyli to sprawdziłem ile mam.
Ja to widzę tak, tankuje tak czy siak to punkty zbieram. Z drugiej strony te nagrody to straszna koopa
Od jutra zamawiam prezenty pod choinkę Bad-i - Nie 09 Wrz, 2012
M napisał/a:
Jedyny sens zbierania punktów - przy tankowaniu służbowego samochodu
Nie bardzo rozumiem, to jak podjade prywatnym to mam im powiedzieć ze ich yebie?M - Nie 09 Wrz, 2012
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
Nie bardzo rozumiem, to jak podjade prywatnym to mam im powiedzieć ze ich yebie?
Chyba się nie zrozumieliśmy. Chodzi mi o to że osoby które dużo jeżdżą w pracy i dużo tankują służbowo - mogą coś rzeczywiście mieć za darmo z takiego programu.
W innym przypadku - sam płacisz za takie nagrody.Anonymous - Nie 09 Wrz, 2012
M napisał/a:
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
Nie bardzo rozumiem, to jak podjade prywatnym to mam im powiedzieć ze ich yebie?
Chyba się nie zrozumieliśmy. Chodzi mi o to że osoby które dużo jeżdżą w pracy i dużo tankują służbowo - mogą coś rzeczywiście mieć za darmo z takiego programu.
W innym przypadku - sam płacisz za takie nagrody.
I tak i nie. Polecam przejrzeć listę firm partnerskich Payback.
Kupujesz coś w Superpharm - pkt
Kupujesz coś na Allegro - pkt
Kupujesz coś w EMPiK - pkt
Kupujesz coś w Real - pkt
itp
itdno name - Nie 09 Wrz, 2012
M napisał/a:
W innym przypadku - sam płacisz za takie nagrody.
Tak tylko że tak samo płacisz gdzie indziej nie zbierając pkt,
resztę opisałem wcześniej Barejka - Nie 09 Wrz, 2012 Janusz, wez nie wrzucaj ze smoga juz nic wiecej, ta reklama jest denerwujaca, odswiezam filmik i kolejny raz ta sama reklama Kamill - Nie 09 Wrz, 2012 Nie przebijecie tego, za każde wydane 100zł=1pkt Niedlugo starczy mi na kosmetyczke http://www.itaka.pl/marzenia/nagrody/index.phpdzik - Nie 09 Wrz, 2012 1 punkt payback to ok 0.01PLN wartości.
Na BP za dwa litry wachy (12PLN) dają 3gr, dobre
Raz miałem taka kartę, kupując colę na BP przepłacając jakieś 3PLN miało się tyle punktów by za darmo wypożyczyć film w BH.