Bardziej jestem za karaniem aut, które rzeczywiście nie nadają się do jazdy, a jest ich raczej sporo, ale przechodzą przeglądy po znajomości
Poebało cię, czym wtedy upalać będziemy Mucha - Wto 11 Wrz, 2012
no name napisał/a:
Qukie napisał/a:
Bardziej jestem za karaniem aut, które rzeczywiście nie nadają się do jazdy, a jest ich raczej sporo, ale przechodzą przeglądy po znajomości
Poebało cię, czym wtedy upalać będziemy
Kuki je.bnij sie w beret... to nie Jebel Ali,,, Jakby sie za to naprawde wzieli to sporo aut trafiloby na złom...M - Wto 11 Wrz, 2012 Chciałbym zobaczyć statystyki gdzie 98% samochodów bez i oc było złapanych na wiochach gdzie na porządku dziennym jest jeżdzenie na bani "Krzychu, kadetem tera!"Kamill - Wto 11 Wrz, 2012 Zrobili kiedyś akcje kontroli elek w wwa, tam na 10 aut 6-7 nie miało przeglądu albo oc, a o trojkącie gaśnicy to zapomniał każdy. Mucha - Wto 11 Wrz, 2012 M, Kamill, to nie wplywana komfort podróżowania... B-Rey - Wto 11 Wrz, 2012 Fajne
Qukie - Wto 11 Wrz, 2012
Mucha napisał/a:
no name napisał/a:
Qukie napisał/a:
Poebało cię, czym wtedy upalać będziemy
Kuki je.bnij sie w beret... to nie Jebel Ali,,, Jakby sie za to naprawde wzieli to sporo aut trafiloby na złom...
niestety beret zostawiłem u Paffcia. Może to by wymogło na właścicielach konieczne naprawy? Mi nie jest do śmiechu jak widze auta z wyjebanym zawieszeniem jak im koła podskakują, a potem całe auta bo zawias jest oryginalny z '73 i ma skuteczność -2534153% albo ledwo zwalniają bo tarcze są starte do otworów wentylacyjnych.
Jakarti - Śro 12 Wrz, 2012 czyzby ameryka szykowala sie do ponownego przejecia wladzy po utracie kaddafiego? http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.htmlpP - Śro 12 Wrz, 2012 podobno tam okręty już płyną, samoloty lecą a obama odkurzył walizkę z wielkim czerwonym przyciskiem BOOMJakarti - Śro 12 Wrz, 2012
pP napisał/a:
podobno tam okręty już płyną, samoloty lecą a obama odkurzył walizkę z wielkim czerwonym przyciskiem BOOM
hehehe,
wiesz co to jest pretekst? jak nie to wroc myslami do 39 i przypomnij sobie radiostację zaatakowaną przez "polakow" M - Śro 12 Wrz, 2012 Wklejam dla forumowych informatyków na pokrzepienie http://www.wykop.pl/ramka...ianymi-osobami/