już widzę hordy słoików pędzących naszymi śląskimi autostradami i obwodnicami na śląski grunt.
z Warszawy, Jacku, z Warszawy!! Jacek - Pią 14 Wrz, 2012
Bart napisał/a:
ponoć na Śląsku zwykły blacharz samochodowy zarabia 10-15 tysięcy
no name - Sob 15 Wrz, 2012 was79 - Sob 15 Wrz, 2012 Kolega dostał wejściówki superextravipjestemkrólemżycia na Summer Car Party. Poszliśmy zobaczyć. O maj gat
Żelowe pelerynki, laski chodzące na bociana, pryszczate gnojki z piwem i fajkami przylepionymi do warg, karki w solarze i ich blądi też w kolorze bronz
Masakra, jedynie kilka aut było fajnych. Dobrze, ze na jakiejś tam strefie vip zeżarłem dobrego bogracza Mucha - Sob 15 Wrz, 2012 was79 zeżarł bogacza, biedak jeden... Michał - Sob 15 Wrz, 2012 macie jakiegoś linka żeby ksw obejrzeć ??no name - Sob 15 Wrz, 2012 sprawdź na meczyki.plMichał - Sob 15 Wrz, 2012 dzieki !! działaanjas - Sob 15 Wrz, 2012 dawaj na ring, dawaj na ring!Autoholiczka - Sob 15 Wrz, 2012 A mi nie działa na meczyki.pl no name - Sob 15 Wrz, 2012 żaden z umieszczonych tam linków Ci nie działa, niemożliweGeKo - Sob 15 Wrz, 2012
was79 napisał/a:
laski chodzące na bociana,
Proszę o wizualizację Autoholiczka - Sob 15 Wrz, 2012 Ok, udało się. Działa na http://atomowe.tv/live/Maciusiowy - Sob 15 Wrz, 2012
Pudzian jest niesamowity... imponuje mi, że nie wstydzi się brata chociaż jest jaki jest.
Sama walka jak to walka z Pudzianem. Do celu Każdego kolejnego zawodnika obezwładnia piosenka "dawaj na ring" i później Mariusz już tylko musi się na delikwencie położyć i go bić po głowie.
Ten (ja jak to nazywają) sport podoba mi się tylko w wykonaniu Mahmeda. Cała reszta to podwórko.