To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

was79 - Czw 20 Wrz, 2012

Chyba łatwo ich dziabną, bo ile jest skajlajnów w Katowicach, a poza tym debil wpierw brał udział w legalnych pokazach a później robił nielegale ;D

http://katowice.gazeta.pl...ch_w_sieci.html

Bonczek - Czw 20 Wrz, 2012

City Jungle jak ch*. Komendant dostanie w ucho pstryczka, że się takie rzeczy dzieją. Policja ich pomęczy trochę bardziej a potem będą narzekać ;)
PiTT - Czw 20 Wrz, 2012

właśnie dlatego zamawiam zaraz na allegro batona, jak spotkam takiego pajaca na ulicy to mu przypi@rdolę w łeb
jednego idiotę w x3 dzisiaj spotkałem na osiedlu, przechodziłem z młodym przez pasy na uliczce 2 kierunkowej, zatrzymał się ciąg aut żeby mnie przepuścić, patrzę a tam jakiś krety zaczyna ich wyprzedzać, ale zatrzymał się przed pasami... inne auta zaczęły na niego trąbić a ja po przejściu zdążyłem powiedzieć "co za gość" usłyszałem przez szybę "spier..."
świetnie, miałem ochotę dorwać typa i przybić mu butem ryj do ziemi, mówię całkiem serio
skąd takie koorwy się biorą, wciąż zadaję sobie to pytanie xD

Bonczek - Czw 20 Wrz, 2012

PiTT napisał/a:
zdążyłem powiedzieć "co za gość"

:rotfl:

PiTT - Czw 20 Wrz, 2012

hehe, klasyka
wiesz, raczej jestem kulturalny, nie spodziewałem się typ cokolwiek będzie jeszcze szczekał
a mogłem od razu inaczej zaczać :D
niestety nie udało mi się zripostować bo szybko odjechał a nie będę przecież darł japy na całe osiedle, TY ŁOBUZIE!
:lol2:

Franek - Czw 20 Wrz, 2012

PiTT, miałem tak wczoraj.
Wyjeżdżam z osiedla, skręt na prosta.Leci fura po luku ale jest jeszcze daleko.
Wyjechałem. Koleżka w tym momencie gaz w opór i podjerzdza mi pod zderzak. Zaczyna trabic. Nic ze leciał z 80 jak jest ograniczenie do 40km/h.
Dobra.
Przede mną przystanek. Autobus oczywiscie włącza sie do ruchu wiec hamuje i go puszczam. Ten pajac z tyłu znów na mnie trąbi.
Luz.

Dojerzdzamy do skrzyzowania. Czerwone swiatło.
To pomyslałem, że mu za.jebie w ryj.
Otwieram drzwi i bije do gościa.
Ten od razu sie pozaykał i już trzyma gaz łzawiący w ręku.
Frajerzyna.

Darwałem sobie bo reka to sobie moge co najwyzej poachac jak gosc pozamykany.

itr 911 - Czw 20 Wrz, 2012

Franek napisał/a:
Dojerzdzamy do skrzyzowania. Czerwone swiatło.
To pomyslałem, że mu za.jebie w ryj.

Popieram :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ech ile ja w tym mieście (Warszawa naturalnie) miałem takich "napiętych" sytuacji :lol2:
Już troche mi przeszło a i stwierdziłem, że świata nie nawrócę.
No i pomimo że jestem wysoki to raczej mikrej postury przez co nie ma respektu :/
Choć słyszałem od świadków owych wydarzeń, że byłem jak pitbull co się zerwał ze smyczy ;D

W takich sytuacjach jak Pitta (na przejściu itp) popieram sprzedawanie latary w ryj ewentualnie kamieniem go :jupi:

NBL - Pią 21 Wrz, 2012

HM... takich sytuacji można przytoczyć więcej, ale czy to coś da? "naprawisz" jednego...
potem drugiego ale i tak będzie ich więcej niestety... ja mieszkam w mniejszym mieście
a takie sytuacje to na porządku dziennym... mam ochotę kupić i zamontować sobie kamerkę w aucie i to nagrywać.... później takich świrów bym do neta wrzucał...

Ostatnio gość strąbił mnie i sapał bo wyjeżdżałem z bramy na ulice, mimo tego iż było i tak czerwone światło i już wyhamował no nie podobało mu się że zająłem pierwsze miejsce O_o
bo tak akurat mam dziwnie wyjazd z bloku przy skrzyżowaniu ...

zapaliło się zielone... otworzyłem drzwi i spytałem grzecznie podchodząc czy ma jeszcze cos
do powiedzenia...

On i jego pani udawali że wtopili się w tło .. jakby to do nich nie było i cisza...
wsiadłem i odjechałem ...

a jeszcze przed momentem widziałem w wstecznym lusterku jak usilnie się pluł
i pokazywał mi co nie co w lusterku

to akurat była pikuś sytuacja ... miałem lepszą ale tym akurat nie ma czym się chwalić..
bo na pierwszej stronie gazet bym był xD

was79 - Pią 21 Wrz, 2012

Pierwszy poranek w tym roku pt. gdzie jest moja skrobaczka do szyb :]

NBL - Pią 21 Wrz, 2012

u mnie 4 na plusie było ;/ eh nadchodzą ciężkie czasy
Barejka - Pią 21 Wrz, 2012

NBL,

Bart - Pią 21 Wrz, 2012

:rotfl:
M - Pią 21 Wrz, 2012

http://moto.onet.pl/16676...kul.html?node=2
was79 - Pią 21 Wrz, 2012

Niech mi dadzą tylko 10 zł od sztuki za wskazywanie aut, które mają na lewo podbite przeglądy. Stanę na pierwszy, lepszym skrzyżowaniu i codziennie będę miał kilkuset złotową dniówkę, przy skuteczności wskazań pewnie ~90% ;D
Mucha - Pią 21 Wrz, 2012

ostatnio Pan zajechał mi droge doś znacząco (taki układ Dąbrowskiego w Łodzi - wiadukt), trąbnąłem delikatnie ale bez spiny, potem mijaliśmy się z kolesiem ze dwa razy a wyglądał tak:

Se myśle co za kut.afo.nisko, zajechał mi i jeszcze sie sadzi a ze 40 lat miał kretyn...