Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
siema - Sob 15 Lut, 2014
anjas napisał/a:
z drugiej strony gdybym miał teraz kupować coś rodzinnego za ok. 25 tysięcy to pewnie by skończyło na legacy
Nie jest tak słodko. Paczam sobie od pewnego czasu za Legasiami >2006 2.5l i nie jest tak dobrze. Jedno, że ni ma. Drugie, na pewno nie za taki piniondz.anjas - Sob 15 Lut, 2014 a dlaczego 2.5 a nie 2.0 165km?siema - Sob 15 Lut, 2014 Idąc z duchem panującym ostatnio na forum planuję założyć LPG!
Twój 2.0 to raczej DOHC, a 2.5 to SOHC podobno znacznie łatwiejszy do ogarnięcia. Do tego koni do gazowania więcej, bo 173.Walle - Sob 15 Lut, 2014 e46, które Ci się podoba też w temacie auto "rodzinne" też kuleje To także ciasny samochód. Byłem kiedyś o krok od zakupu touringa i cieszę się, że nie doszło do finalizacji. A było blisko. Niemniej jednak przyjemnie tym się jeździ.
Mojej skromnej osobie nie jest obojętne czym jeżdzi. Nie spuszczam się nad swoim "zwykłym" w sumie autem, ale jeżdżę nim dla tego, bo się fajnie prowadzi i ma trochę charakteru. W kasie za które je kupiłem nie miało IMHO konkurencji w połączonych kategoriach przyjemność z jazdy/wygoda/pojemność/bezawaryjność/koszty.
KarQ - Acco w kombinezonie jest bardzo praktyczny. Wkładam dziecięcy rowerek z rączką do trzymania i nawet go nie muszę rozkładać, do tego kilka toreb. Duży luz. Jeden z moich cichych faworytów w tej klasie. Nawet w podstawowej wersji Comfort z materiałem na siedzeniach.
Temat z czapy, ale zawsze można sobie pogadać i powymieniać wrażenia.
Święty - przejedź się kilkoma autami. Patrzenie na katalogi i zdjęcia w necie to nie wszystko.KarQ - Sob 15 Lut, 2014 Ja nie neguję praktyczności a wygląd, po prostu nigdy mi nie podchodził i nie podejdzie.Walle - Sob 15 Lut, 2014
KarQ napisał/a:
Ja nie neguję praktyczności a wygląd, po prostu nigdy mi nie podchodził i nie podejdzie.
aaaa, to, że wygląda jak jakiś chrabąszcz, bądź karawan ( w czerni) to inna bajka PiTT - Sob 15 Lut, 2014 e39 to mistrz fura
szkoda ze tak malo godnych uwagi
nie wspominajac o m5... w gazie Święty - Nie 16 Lut, 2014
Walle napisał/a:
Święty - przejedź się kilkoma autami. Patrzenie na katalogi i zdjęcia w necie to nie wszystko.
nooo... nawet idę o krok dalej i oglądam na żywo, upycham wózek do bagażnika jakoś specjalnie mi się nie pali i krowy do wożenia powietrza też nie potrzebujealphaOne - Nie 16 Lut, 2014 Po stracie ulubionego Outbacka kombinuje właśnie czym bo zastąpić - bmw 530xd touring ma sens waszym zdaniem czy raczej coś w innym kierunku? Priorytetem jest duży bagażnik i 4 x4kosmita - Nie 16 Lut, 2014 volvo xc70 ?alphaOne - Nie 16 Lut, 2014 Właśnie Volvo to mi się nigdy nie podobały wiec i tym razem to już chyba wolał bym zaryzykować kolejne subaru niż volvoŚwięty - Nie 16 Lut, 2014 http://otomoto.pl/subaru-...-C31992848.html
a może coś takiego? nie brzydkie, sporawe...
połowa forumowiczów twierdzi że drogie w utrzymaniu...alphaOne - Nie 16 Lut, 2014 To jest na pewno jedna z opcji zastanawiam się tylko nad jakąś bardziej popularna marka stąd ten pomysł z BMW. Chciałbym uniknąć kolejnej sytuacji w której znowu ktoś sobie moje auto "zamowi"kosmita - Nie 16 Lut, 2014 Samochody popularniejszych marek też kradną.
W bmw E61 nie ma szału z wielkością bagażnika.
Może MB E klasa ? Tam kufer jest zdaje się całkiem sensowny.karoluPL - Nie 16 Lut, 2014
alphaOne napisał/a:
Chciałbym uniknąć kolejnej sytuacji w której znowu ktoś sobie moje auto "zamowi"
Współczuje bardzo i w ogóle mnie to dziwi, bo tak czy inaczej częściej giną 'popularne' auta niż jakieś mało spotykane i bardziej rzucające sie w oczy..