To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Bonczek - Sob 22 Wrz, 2012

Apropo rowerzystów, to ostatnio na skrzyżowaniu Maczka z Toruńską jakoś wieczorem, ktoś Land Cruiserem zdjął rowerzystę w tylne koło, skręcając w prawo na zielonej strzałce. Typ sie wyjebał pokrzywił tylne koło chyba, a ten ktoś LC pojechał dalej nawet się nie zatrzymał. Spisałem blaszki ale ten rowerzysta się ukręcił w ściezkę rowerową na której nie mogłem go dogonić. Miałem straszną chęć wydzwonienia milicji, żeby typowi wjebali jakiś mandat.
Michał - Sob 22 Wrz, 2012

eM - :] coś w tym jest :D hiehehihieiheiheih
tak jak ten pan z zielonej mili :)

M - Sob 22 Wrz, 2012

No ale nie o wielkośc penisa mi chodziło :rotfl: tfu człowieka fizycznie przecież
Kamill - Sob 22 Wrz, 2012

PiTT napisał/a:
całkiem poważnie, nie denerwują Cię bezmyślni rowerzyści który nawet nie zwalniają?
nie denerwują Cię chamscy kierowcy na drodze?
jak dla Ciebie jest to ok to tylko utwierdzasz takie osoby, że to co robią jest w porządku
jakby więcej osób zwracało na takie zachowania uwagę to mogłoby się coś kiedyś zmienić
a tak to ogólna znieczulica, ktoś wypi#rdoli papier na ulice i idzie dalej, jakby ktoś mu zwrócił uwagę to jest spora szansa że by tego nie zrobił kolejny raz

+1

BTW dzisiaj wyciąłem takiego boka na zakręcie, piekny jak nigdy, pełne wychylenie, leciałem na odciętej 2jce ze 40-50m, zwollniłem złamałem się w druga strone żeby w poprzecznice wlciecieć kontynuacją boczura a tam nieoznakowany radiowóz xD Prawię w nich wjechałem musiałem pobocze tyłem złapać. To się nazywa mieć szczęście żeby na takim wypizdowie gdzie upalałem natknąć się na psy.
100zł za brak dowodu i trójkąta(chyba na ułężu w trawie zostawiłem) ;D Czaili się na łapówę ale hooj im w dupe i jebać biedę.

M - Sob 22 Wrz, 2012

Dobrze że nie dostałeś 200 za stwarzanie niebezpieczeństwa w ruchu :)
Kamill - Sob 22 Wrz, 2012

M napisał/a:

Targował bym się, zamiast trójkąta miałem w końcu 2 gaśnice :rotfl:

Bart - Sob 22 Wrz, 2012

M napisał/a:

taaa, to ulubiona groźba policjantów jak się chociaż zapiszczy oponami na publicznej drodze.

KarQ - Sob 22 Wrz, 2012

Pany, kto ma konto na ebay.co.uk i pomoże mi ogarnąć wysyłkę.

Ile może trwać wysyłka?

Bart - Sob 22 Wrz, 2012

Konto ebayowe jest "ważne" w każdym kraju, wysyłka z UK może iść 1 dzień, jak się ktoś postara to w miesiącu się nie zmieści.
M - Sob 22 Wrz, 2012

Bart napisał/a:
M napisał/a:

taaa, to ulubiona groźba policjantów jak się chociaż zapiszczy oponami na publicznej drodze.

No niestety to jest taki sam hak na kierowców co artykuł 212kk

PieQt - Sob 22 Wrz, 2012

I tak jest lepiej na ulicach w porownaniu z poprzednimi latami
rasta - Sob 22 Wrz, 2012

Bart napisał/a:
Konto ebayowe jest "ważne" w każdym kraju, wysyłka z UK może iść 1 dzień, jak się ktoś postara to w miesiącu się nie zmieści.

O toto ;D ostatnio brałem frukty z UK - szło jakieś tydzień.

GeKo - Sob 22 Wrz, 2012

Do mnie ostatnio szło 2 tygodnie ponad a przesyłka do dziś po tracikingu widnieje jako "czeka na wysyłkę na kontynent" :]
Yarko - Nie 23 Wrz, 2012

Bart - Nie 23 Wrz, 2012

Fajne :>