Nie ma hója żeby ktoś tak "wyciągnął"PiTT - Czw 08 Gru, 2011 to tylko mnie utwierdza że za choooooja pana nie kupiłbym fury ze stańców Jacek - Czw 08 Gru, 2011
PiTT napisał/a:
to tylko mnie utwierdza że za choooooja pana nie kupiłbym fury ze stańców
to prawda, nigdy nie można być pewnym tego co się sprowadza.
M - Czw 08 Gru, 2011 Mozna kupic ale prywatnym importem a nie od chama bez szkolyiQ - Czw 08 Gru, 2011 Hmm, zdjecia sie pomylily? Jacek - Czw 08 Gru, 2011
M napisał/a:
Mozna kupic ale prywatnym importem a nie od chama bez szkoly
+1iQ - Czw 08 Gru, 2011 Niech kazdy kupuje co i u kogo chce byle wiedzial co kupujeM - Czw 08 Gru, 2011 Tez prawdaJacek - Czw 08 Gru, 2011 przed chwilą była klientka u mnie która wraca z salonu volvo. oglądali bezwypadkowe s ileśtam....szpachla aż odchodziła ale zapewniali że ok M - Czw 08 Gru, 2011 Prowizja nie zna moralnosci Jacku.Jacek - Czw 08 Gru, 2011 smród jest bezcenny za to, co za kraj PiTT - Czw 08 Gru, 2011 niestety nie ma już nigdzie pewności co się kupi... chyba ze zna się sprzedawcę albo osobę która dobrze zna przeszłość auta
kupowanie "igiełki" z ogłoszenia, szczególnie z usa to niezłe wyzwanie
wiadomo przecież że są sposoby na 100% bezwypadkowe, nielakierowanie auto, trzeba wspawać całą połówkę auta
auta bezwypadkowe ale szpachlowane i lakierowane to chyba 80 jak nie 90% ofert komisowych... chociażby słynne auto-auto Jacek - Czw 08 Gru, 2011
PiTT napisał/a:
niestety nie ma już nigdzie pewności co się kupi... chyba ze zna się sprzedawcę albo osobę która dobrze zna przeszłość auta...
tak?
zapraszam do mnie. jest parę aut z pełną historią, kwietników na placu nie mamy