M - Czw 27 Wrz, 2012 Tablice typa z bmw zostały odszyfrowane z odbicia w kałuży na wykopie.pl
Swoją drogą niewiedziałem że rejestr OC już istnieje i jest dostępny dla każdego:
(tak sprawdzono czy odczytane tablice się pokrywają)
https://zapytania.oi.ufg.pl/SASStoredProcess/guest?with=zpp1NBL - Czw 27 Wrz, 2012 Ja rozumiem wszystko, ale takie rodeo nie powinno być wcale tolerowane
i surowo karaneBart - Czw 27 Wrz, 2012
NBL napisał/a:
Ja rozumiem, wszystko ale takie rodeo nie powinno być wcale tolerowane
i surowo karane
Tablice typa z bmw zostały odszyfrowane z odbicia w kałuży na wykopie.pl
Swoją drogą niewiedziałem że rejestr OC już istnieje i jest dostępny dla każdego:
https://zapytania.oi.ufg.pl/SASStoredProcess/guest?with=zpp1
dobry motyw, sprawdziłem i się okazało że mam obecnie 2 polisy OC
pierwszą poprzedniego właściciela w PZU i drugą moją w Hestii
już napisałem do agenta ubezpieczeniowego o co cho... jeszcze wyjdzie że nie rozwiązał mi poprzedniej umowy z PZU
wiem że automatycznie przechodzi na nowego nabywcę, ale pamiętam też że składałem pismo...Barejka - Czw 27 Wrz, 2012 M, i jakie ma blachy? siema - Czw 27 Wrz, 2012
PiTT napisał/a:
M napisał/a:
już napisałem do agenta ubezpieczeniowego o co cho... jeszcze wyjdzie że nie rozwiązał mi poprzedniej umowy z PZU
wiem że automatycznie przechodzi na nowego nabywcę, ale pamiętam też że składałem pismo...
Nawiasem mówiąc, po uruchomieniu ww. systemu jakiekolwiek nowe pomysły związane z obklejaniem samochodu nalepkami z datą ważności OC są zupełnie bez sensu. Niech napiszą apkę na iPhona i Androida czytającą numery tablic i sprawdzającą na ww. stronie ważność OC, a każdy będzie mógł sprawdzić każdego w 5 sekund PiTT - Czw 27 Wrz, 2012 karwa jakiś burdel tam musi być bo...
sprawdziłem temat
poprzedni właściciel miał OC jednak w Hestii, ja wypowiedziałem umowę OC i wysłałem pismo
nowe ubezpieczenie OC+AC kupiłem także w Hestii
nie wiem skąd nagle wzięło się PZU w informacjach... a może poprzedni właściciel nie wypowiedział kiedyś tam i jeździł na 2 OC?
w momencie sprzedaży dostałem jedynie OC Hestii
ciekawy temat, ale wydaje mi się że jak kupowałem furę z OC Hestii i wypowiedziałem to przecież nie mogę wiedzieć tego że sprzedający ma jeszcze kilka innych które tez powieniem wypowiedzieć... cięzki temat w sumie, ciekawe co agent ubezp. napiszeShymek - Czw 27 Wrz, 2012 Heh - Bez kitu to działa Fajnie NBL - Czw 27 Wrz, 2012
Bart napisał/a:
NBL napisał/a:
Ja rozumiem, wszystko ale takie rodeo nie powinno być wcale tolerowane
i surowo karane
Dziwnie przecinki, stawiasz.
sorry , w pośpiechu pisałem.M - Czw 27 Wrz, 2012
siema napisał/a:
PiTT napisał/a:
M napisał/a:
wiem że automatycznie przechodzi na nowego nabywcę, ale pamiętam też że składałem pismo...
Nawiasem mówiąc, po uruchomieniu ww. systemu jakiekolwiek nowe pomysły związane z obklejaniem samochodu nalepkami z datą ważności OC są zupełnie bez sensu. Niech napiszą apkę na iPhona i Androida czytającą numery tablic i sprawdzającą na ww. stronie ważność OC, a każdy będzie mógł sprawdzić każdego w 5 sekund
A captcha?
Policja powinna mieć taki radar na bramkach miast / czy gdzieś tam - który automatycznie skanuje tablice i wyłapuje delikwentów.arssss - Czw 27 Wrz, 2012 u mnie jest "BRAK DANYCH" siema - Czw 27 Wrz, 2012