To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

antoś - Wto 13 Gru, 2011

Ja jak sprzedawałem auto to zajęło mi to dwa tygodnie. Nie było ani atrakcyjne dla kupujących (czerwone, białe felgi, tuning) ani też w specjalnie okazyjnej cenie i robiłem to w czasie "kryzysu".

Pierwej je wystaw na otomoto, krótki opis z zaznaczonym, że z polskiego salonu - inaczej nie sprzedasz. Ładny masz ten samochód więc na pewno ktoś się znajdzie. :)

PiTT - Wto 13 Gru, 2011

ja gofra sprzedałem drożej po ponad roku niż kupiłem :D
tak jak zostało napisane, trzeba konkretnego klienta pod konkretne auto, mało kto przez przypadek kupuje furę :)

koma600 - Wto 13 Gru, 2011

http://allegro.pl/slik-sl...1993731828.html
Janusz - Wto 13 Gru, 2011

wejdzie mi 19" do clio ?? :rotfl: :rotfl:
Kamill - Wto 13 Gru, 2011

Jak kiedys potrzebowałem szybko sprzedac vento tdi i pojechałem na giełde w czasach jak wszyscy jezdzili na czerwonym, handlarze przychodzili co 10min i proponowali mi do reki 50-70% ceny rynkowej z gotówka w reku, a jak sie znalazł normalny klient to przyszło kilku i zaczeli wytykać gdzie to nie był bity i malowany, ale zapakowałem goscia do auta i pojechaliśmy podpisac umowe poza giełdą :rotfl:

zefir - Wto 13 Gru, 2011

antoś napisał/a:
Ja jak sprzedawałem auto to zajęło mi to dwa tygodnie. Nie było ani atrakcyjne dla kupujących (czerwone, białe felgi, tuning) ani też w specjalnie okazyjnej cenie i robiłem to w czasie "kryzysu".

Pierwej je wystaw na otomoto, krótki opis z zaznaczonym, że z polskiego salonu - inaczej nie sprzedasz. Ładny masz ten samochód więc na pewno ktoś się znajdzie. :)

całe wakacje stało na otomoto ;)
narazie mam pilniejsze wydatki niz zmiana auta , jak to mowia oby do wiosny

misiek86electro - Wto 13 Gru, 2011

zefir, http://otomoto.pl/honda-c...-C21985772.html :P
iQ - Wto 13 Gru, 2011

Cos niskie przebiegi maja te wszystkie CTR'y w Polsce :>
misiek86electro - Wto 13 Gru, 2011

zwróć uwage na date pierwszej rejestracji :)
iQ - Wto 13 Gru, 2011

To jest chyba data pierwszej rejestracji w Polsce. Ten egzemplarz wczesniej dosc dlugo sie sprzedawal, nie wiem dlaczego. Pamietam jedynie ze mial fantastyczne drzwi otwierane jak w lambo :lol2:
Maciusiowy - Wto 13 Gru, 2011

podoba mi się w opisie CTR-a sformułowanie - nie bierze oleju :D
Bart - Wto 13 Gru, 2011

serial "witamy w polsce", odcinek kolejny.

http://otomoto.pl/peugeot...a-T2762629.html

To samochód znajomego, nie spłacał rat, furę zabrali windykatorzy i jak widać trafiła do jakiegoś handlarzyka.
Przebiegu ma w tej chwili nieco ponad mln km (Januszek swego czasu sprawdzał, ostatni raz ten boxer był w ASO parę lat temu i miał coś koło 700-800kkm na liczniku).
Poza tym:
Cytat:
pierwszy właściciel, stan techniczny idealny, po wymianie wtryskiwaczy i rozrzadu, plandeka w bardzo dobrym stanie

a na żywo to jest niestety kompletny, absolutnie zużyty śmietnik od trzeciego właściciela (handlarz jest czwartym), rozrządu czy wtryskiwaczy nikt w nim nie robił (bo nie było za co).
Poza tym - polecam szczerze.

Janusz - Śro 14 Gru, 2011

Bart napisał/a:
Przebiegu ma w tej chwili nieco ponad mln km (Januszek swego czasu sprawdzał, ostatni raz ten boxer był w ASO parę lat temu i miał coś koło 700-800kkm na liczniku).

oj tam oj tam, przy 600tys. miał zmieniony silnik :D i było to bodajże w 2006 roku, ale mogę nie pamiętać bo to stara sprawa :)

Bart napisał/a:
To samochód znajomego, nie spłacał rat, furę zabrali windykatorzy

raczej mało wesoła historia ;/

mi - Śro 14 Gru, 2011

ależ to piękna kraina jest! :wall:
M - Śro 14 Gru, 2011

mi napisał/a:
ależ to piękna kraina jest! :wall:

Cwaniaczkowo :>