To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

zefir - Pon 23 Gru, 2013

moja druga z1 :D jest równie zajebista jak pierwsza bez fuckupów :D
EmerytRs2 - Pon 30 Gru, 2013

Pytanie mam, czy poradzę sobie sam z wymianą szybki w LG L7?
Zamierzam taki element samemu wymienić ale czy będę musiał coś podklejać?

anjas - Pon 30 Gru, 2013

dasz radę!
Jak Ty nie dasz to kto da?

Jakarti - Pon 30 Gru, 2013

słownik jezyka polskiego :)
Kenet - Pon 30 Gru, 2013

Fabiani dasz radę samemu, potem trzeba podkleić. Jak nie masz ori naklejek to na taśmę dwustronną 3m też ogarniesz.
Kamill - Wto 31 Gru, 2013

Jak ktoś planuje zakup phona, to bede miał za tydzień do sprzedania swoje glaxy s plus, mogę przeinstalować seryjny system stan idealny ;)
speed555 - Wto 31 Gru, 2013

w euro rtv w przedsprzedazy jest wreszcie nexus 5 za 1799 zl, co myslicie o tym telefonie? generalnie mysle go kupić tylk na necie plotki są o slabej baterii.
GeKo - Wto 31 Gru, 2013

Trzeba spytać kogoś kto używa telefonu normalnie, a nie siedzi na FB non stop z odpalonym google now przez LTE i ciupie w gry. Bo tak pewnie w ciągu dnia się zabije baterie.
PiTT - Wto 31 Gru, 2013

kup, za 3 m-ce bedzie wart z 1000zl na allegro :D
slaba inwestycja, dlatego uwazam ze takie telefony to jedynie w promo u operatora

GeKo - Wto 31 Gru, 2013

Od kiedy telefon jest inwestycją :rotfl: 3 lata i śmietnik ( jak dociągnie do tych 3 lat)
PiTT - Wto 31 Gru, 2013

GeKo napisał/a:
Od kiedy telefon jest inwestycją :rotfl: 3 lata i śmietnik ( jak dociągnie do tych 3 lat)

inwestycja nigdy, ale jak wiadomo np na iphonach tyle sie nie traci ;)
po prostu sredni pomysl na kupno nowego telefonu tego typu w sklepie, lepiej poczekac i na allegro poszukac

M - Wto 31 Gru, 2013

Najleps a inwestycja to ajfon za zltowke u operatora :rotfl:
#absurdyzinternetow

PiTT - Wto 31 Gru, 2013

wbrew pozorom czysta kalkulacja i byl moment ze zakup iphona za 1 zl byl najzwyczajniej oplacalny bo wychodzilo dokladnie tyle samo co zakup w sklepie + spory pakiet minut i netu
ale szybko to sie skonczylo ;)

roj - Wto 07 Sty, 2014

xperia z1, która się sama resetowała wróciła z serwisu po wgraniu nowego oprogramowania. dalej się sama resetowała a dzisiaj (trzecia doba używania telefonu tak naprawdę) wyłączyła się sama z siebie na stałe :lol2:
jak zerknąłem na ilość fakapów opisanych w sieci to raczej nie polecam.

tak wiem, Zefir akurat trafił dwa dobre egzemlparze ale Zef jest szefem wszystkich szefów i nawet Royala w macu dostaje z wołowiną kobe więc jego opinia się nie liczy jako opinia szarego użytkownika :faja:

edit: odpaliłem ścierwo za pomocą tego kombosa
http://www.youtube.com/watch?v=DU2u0ISzTzs
ale tak czy inaczej uważam, że ten telefon to gniot

karoluPL - Wto 07 Sty, 2014

Nie orientuje sie ktoś czy w którymś z większych ispotów (krk, wwa?) zostały jeszcze iphony 5, albo ktoś ma nowego na sprzedaż ?
Potrzebuję kupic na dniach, bo nie chce kupować plastikowego 5c, a aktualnie jedynie ispot wyprzedawał stacjonarnie 5tki w promocyjnych cenach, żeby towar zszedł z magazynu i całkowicie zastąpić je 5s i 5c.
ktoś coś wie więcej na ten temat?