http://rajdy.hoga.pl/giel...9Cci,+akcesoriaMłody Papież - Śro 14 Gru, 2011 wygląda to jakby ktoś tchnął w tego peżo nowe życie! wizualnie jest igiełka w porównaniu do tego co było, przebieg mniejszy, historia jakby troche inna; może poprostu trafił do miłośnika francuskich samochodów użytkowych, który dał mu jeszcze jedną szanse! /kolejną?/mi - Śro 14 Gru, 2011 Jacek - Śro 14 Gru, 2011 Bart - Śro 14 Gru, 2011 Swoją drogą ten boxer rekordzistą wśród znanych mi samochodów z cofniętymi licznikami - ubyło mu jakieś 800 tysięcy kilometrów Ryba - Śro 14 Gru, 2011 a polaki i tak będą mówili: "251k km tylko ?
srać na to, za 20k moge mieć z przebiegiem 110k"Anonymous - Śro 14 Gru, 2011 i przez takich ch.ujków moj ojciec nie moze sprzedac swojego volvo z przebiegiem 260 tys,dzwonia ludzie i mówia "łłee panie tyle kilometrów nawalone,za te pieniadze to ja moge miec takiego z przebiegiem 100 tys"-koorwa mać ,100 tys to przez 12 lat nakręcisz jak bedziesz nim tylko do własnego kibla jezdziłiQ - Śro 14 Gru, 2011
rabarbar napisał/a:
i przez takich ch.ujków moj ojciec nie moze sprzedac swojego volvo z przebiegiem 260 tys,dzwonia ludzie i mówia "łłee panie tyle kilometrów nawalone,za te pieniadze to ja moge miec takiego z przebiegiem 100 tys"-koorwa mać ,100 tys to przez 12 lat nakręcisz jak bedziesz nim tylko do własnego kibla jezdził
A w finskich ogloszeniach sa MB z przebiegami 600kkm, itp. Ostatnio byl CTR z przelotem prawie 300kkm i sie sprzedal.DeeS - Śro 14 Gru, 2011 http://otomoto.pl/audi-s4...-C22124153.html
Na Racingforum jest temat , " kupujemy Audi S/RS " tam spróbuj sie zapytaćEmerytRs2 - Śro 14 Gru, 2011 zefir, taka honda jak twoja, wypas pełen, siakieś alcantary, dach szklany itp. 30 koła.
autentyk deal.Franek - Śro 14 Gru, 2011
rabarbar napisał/a:
i przez takich ch.ujków moj ojciec nie moze sprzedac swojego volvo z przebiegiem 260 tys,dzwonia ludzie i mówia "łłee panie tyle kilometrów nawalone,za te pieniadze to ja moge miec takiego z przebiegiem 100 tys"-koorwa mać ,100 tys to przez 12 lat nakręcisz jak bedziesz nim tylko do własnego kibla jezdził
Kwestia ceny.
Signum miał 265 kkm i poszedł w 3 dni.
Puma jakieś 260 kmm i poszła w 2 tygodnie.
Obie fury poszły za jakieś 80% ceny.
Nigdy nie cofałem zadsnego licznika.
Wolę mieć z twgo 2 k mniej niż sprawę w sądzie.Bart - Czw 15 Gru, 2011
Barejka napisał/a:
Mial ktos kiedys lade?
miałem, 2103. Technicznie to lepszy samochód niż poldek/125p (zawias, silnik). Psuć się będzie, ale części tanie.
Franek napisał/a:
Nigdy nie cofałem zadsnego licznika.
Gdyby takich Franków było więcej w tym kraju to żyło by się lepiej Bonczek - Czw 15 Gru, 2011 Franek ja się boję co będzie jak będę Civic`a sprzedawał - teraz już ma 270 tys. prawie i ludzie się brzydzą