Walle - Czw 04 Paź, 2012 do 70 E możesz olać, powyżej teoretycznie jest inna procedura i zwracają się do prokuratury w Polsce i w teorii ona ma możliwość ściągnąć ten mandat, ale w praktyce możesz olać.
Ale jak odwiedzisz po raz kolejny Austrię, a policja w cywilu standardowo sprawdzająca numery obcych aut CIę wyłapie to możesz wylądować w brzydko mówiąc pierdlu nawet....
Ściągają skutecznie za parkingi i brak opłat za strefy płatne, wzjad do centrum itp... - są firmy które się tym zajmują i jak nie zapłacimy to zawita do nas w końcu niestety komornik.Anonymous - Czw 04 Paź, 2012 Chyba najbardziej ekstremalny sport świata-nurkowanie jaskiniowe,Starnawski jest przekozak
http://off.sport.pl/off/1...rnawskiego.htmlkamil - Pią 05 Paź, 2012 Marku23 proszę, pomóż mi Anonymous - Pią 05 Paź, 2012 Jak impreza to tylko w Łodzi
http://www.tvn24.pl/sledz...i,280783,s.htmlzefir - Pią 05 Paź, 2012 Łódź żąda DOSTĘPU DO MORZA!!!!iQ - Pią 05 Paź, 2012 An idea for a series with honest logos, revealing the actual content of the company, what they really should be called. Some are cheap, some might be a bit funny, some will maybe be brilliant. I don't know.
dostał ktoś mandat w Austrii i przyszedł pocztą do was ???? olać czy zainteresować się tym
Rozumiem,że samochód ten prowadziła Twoja babcia, która już pewno nie wybierze się do Austriii. Wyślij im jej dane,że to ona prowdziła. a babci powiedz,że może olać. Babcia znajomego miała mandatów za parkowanie na grubo ponad 1000 euro, do tego foty jej strzelali (raz przy 170 na 100 dozwolone) i nic z tego się nie urodziło, bo przestała tam jeździć, a w polsce nie byli w stanie tego ściągnąć.filomatic - Nie 07 Paź, 2012 PUM - dzisiaj na TPTD
widziałem całość od A - Z. Serce skoczyło mi do gardła. Śruba od bandy i jakieś 6-7 rolek... Jednym słowem AŁA
no name - Nie 07 Paź, 2012 Piszemy już o tym w temacie wst lap Bonczek - Nie 07 Paź, 2012 Damn, Pum cały?filomatic - Nie 07 Paź, 2012 całykaroluPL - Nie 07 Paź, 2012 kierwa, coś widzę, ze od kielc włącznie tak pechowo coś idzie z focusem puma Mucha - Nie 07 Paź, 2012