Rasputin - Czw 11 Paź, 2012 Kto sie spóźnił a kto ma jeszcze czas?
http://infografika.wp.pl/...1f53c&_ticrsn=5
Hehe ja jeszcze moge na luzaku powegetować no name - Czw 11 Paź, 2012 Ja tam miałem 18 lat jak wynająłem swoje pierwsze mieszkanie,
na tym samym osiedlu więc blisko miałem na obiady.KarQ - Czw 11 Paź, 2012 Ja 20, ale na obiady było za daleko Mucha - Czw 11 Paź, 2012 a tam sranie w banie,,, im biedniejszy kraj tym gorzej, mentalność ma malo wspolnego. ja mialem 23 jak "ucieklem" z domu ale mam znajomych co jeszcze siedza a maja po 40... to smutne.Kamill - Czw 11 Paź, 2012
Mucha napisał/a:
a tam sranie w banie,,, im biedniejszy kraj tym gorzej, mentalność ma malo wspolnego. ja mialem 23 jak "ucieklem" z domu ale mam znajomych co jeszcze siedza a maja po 40... to smutne.
Ja się od 21 roku sam utrzymywałem, a wyprowadziłem jak miałem 19, z rodzicami do teraz mam bdb i stały kontakt, ale nie wyobrażam sobie siedzieć dłużej na garnuszku niż do powiedzmy tych 22lat, a 40 bizon - Czw 11 Paź, 2012
Kamill napisał/a:
wyprowadziłem jak miałem 19, z rodzicami do teraz mam bdb i stały kontakt, ale nie wyobrażam sobie siedzieć dłużej na garnuszku niż do powiedzmy tych 22lat
ja rowniez rasta - Czw 11 Paź, 2012 Ja yebie, Facbook się własnie obesrał, chyba koniec świata - Szok Tato Kupę Anonymous - Czw 11 Paź, 2012 Ja jeszcze siedzę Najpierw trzymała mnie laska , teraz praca . I nie widzę sensu wyprowadzania się z domu w takim Olsztynku , gdzie jest 8 tyś mieszkańców . Uważam co innego w wiekszym miescie ale nie w takiej pipidówie . Choć coraz większą mam ochotę na wyprowadzkę martin.h - Czw 11 Paź, 2012 Ja cały czas dorastam do tej decyzji, co prawda jestem już poza średnią, ale dobrze mi z tym. W sumie to nawet chciałbym coś swojego, ale z drugiej strony jestem dusigroszem (można te pieniądze prze.ebać w inny sposób ), i u rodziców jest taniej Jakarti - Czw 11 Paź, 2012 z pewnoscia mozna wydac je inaczej - tylko ile razy zrobiles kolacje dziewczynie w domu? martin.h - Czw 11 Paź, 2012
Jakarti napisał/a:
z pewnoscia mozna wydac je inaczej - tylko ile razy zrobiles kolacje dziewczynie w domu?
Wolę kolację na świeżym powietrzu, koc, wino, świeczki i te sprawy GeKo - Czw 11 Paź, 2012 Cholera nie ma opcji, mieszkałem sam i wróciłem Anonymous - Czw 11 Paź, 2012
GeKo napisał/a:
Cholera nie ma opcji, mieszkałem sam i wróciłem
Czemu ? Ja właśnie jak już się wyprowadzę nie chciał bym by względy ekonomiczne zmusiły mnie do powrotu EmerytRs2 - Czw 11 Paź, 2012
no name napisał/a:
Pytanko, chcę wynająć mieszkanie w śródmieściu,
2 pokoje, 50m, umeblowane. Najchetniej przez agencję i na legalu,
mieliście kontakt z jakimiś sprawdzonymi agencjami ?
weź je wrzuć w ogłoszenia na kilku portalach , ustal jakąś sensowną cenę.
pomogę spisać umowę z najemcą (będzie w niej określone, że tylko na cele mieszalne ITD) Bart - Czw 11 Paź, 2012
martin.h napisał/a:
Wolę kolację na świeżym powietrzu, koc, wino, świeczki i te sprawy