To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Czw 11 Paź, 2012

No romantycznie tak zamarznąć na koczyku :D
bizon - Czw 11 Paź, 2012

EmerytRs2 napisał/a:
pomogę spisać umowę z najemca

szok tato kupe :D

Kamill - Czw 11 Paź, 2012

bizon napisał/a:
EmerytRs2 napisał/a:
pomogę spisać umowę z najemca

szok tato kupe :D

Najlepsi prawnicy jej nie rozszyfrują :rotfl:

roj - Czw 11 Paź, 2012

martin.h napisał/a:
Wolę kolację na świeżym powietrzu, koc, wino, świeczki i te sprawy

kobiety są jak wino - tanie wali się w plenerze :D

EmerytRs2 - Czw 11 Paź, 2012

bizon, Kamill,

nawet samemu konstruowałem jej treść :]

GeKo - Czw 11 Paź, 2012

roj napisał/a:
kobiety są jak wino - tanie wali się w plenerze

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Bart - Czw 11 Paź, 2012

karoluPL - Czw 11 Paź, 2012

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
EmerytRs2 - Czw 11 Paź, 2012

Yarko - Czw 11 Paź, 2012

przydałoby się jeszcze sprecyzować co dokładnie oznacza "wyprowadzka", "życie na swoim", bo każdy przypadek ma swoja własną historię, ja spotkałem się z różnymi sytuacjami, mam znajomych którzy niby się wyprowadzili, ale kase i słoiki dalej ciągną i jest to jeszcze większe obciążenie i zależność od rodziców, każdy musi znaleźć swój optymalny czas, uporządkować i ustabilizować życie, wypracować jakiś stały dochód by móc żyć na normalnym poziomie, zrobić to mądrze i świadomie, nie sądzę by ktoś w wieku 18 lat był na to gotowy
Kenet - Pią 12 Paź, 2012

Ja od 18 na słoikach, dochód własny, ale mama jest mama zawsze parę groszy wciskała. Teraz ja dziadkom potajemnie dokładam, mamie nie muszę, ale słoiki od babci wożę, bo to co ona w kuchni robi to jest mistrzostwo świata :jupi:
was79 - Pią 12 Paź, 2012

Yarko napisał/a:
przydałoby się jeszcze sprecyzować co dokładnie oznacza "wyprowadzka", "życie na swoim", bo każdy przypadek ma swoja własną historię, ja spotkałem się z różnymi sytuacjami, mam znajomych którzy niby się wyprowadzili, ale kase i słoiki dalej ciągną i jest to jeszcze większe obciążenie i zależność od rodziców, każdy musi znaleźć swój optymalny czas, uporządkować i ustabilizować życie, wypracować jakiś stały dochód by móc żyć na normalnym poziomie, zrobić to mądrze i świadomie, nie sądzę by ktoś w wieku 18 lat był na to gotowy

Takim to ja znam kilku, tylko oni tego nie zmienią, bo i po co, jak jest z tym im dobrze. W sumie żyją na poziomie nawet lepszym od normalnego ;D

Yarko - Pią 12 Paź, 2012

was79 napisał/a:
Takim to ja znam kilku, tylko oni tego nie zmienią, bo i po co, jak jest z tym im dobrze. W sumie żyją na poziomie nawet lepszym od normalnego

Potrafię zrozumieć parę młodych ludzi, którzy są zaręczeni czy mają już wspólne plany na przyszłość, potrzebują już większej prywatności, coś tam zarabiają i we dwójkę są w stanie sobie spokojnie poradzić, ale zarzynanie siebie i starych, po to by na siłę udowodniać sobie i przy okazji pokazać całemu światu jakim to jest się samodzielnym to totalna bzdura i nieporozumienie.

Oczywiście są ludzie, którzy w wieku 25 lat zarabiają wystarczająco dużo by sobie na to pozwolić i to ma wtedy sens :)

arssss - Pią 12 Paź, 2012

GeKo napisał/a:
Cholera nie ma opcji, mieszkałem sam i wróciłem :]

+1

Michał - Pią 12 Paź, 2012

yarko - a ty się wyprowadziłeś od rodziców ?