Marek23 - Pią 12 Paź, 2012 jeszcze z placeniem gotowa jest u Ciebie slabo Anonymous - Pią 12 Paź, 2012 Nie wiem co dodać do dyskusji bo wyprowadziłem się w wieku (dopiero) 22lat kiedy zacząłem zarabiać tyle, żeby nie brać (poza urodzinami ) kasy od rodziców a żeby starczyło na rachunki, ubrania i jedzenie (niestety na środki czystości nie bardzo wiec jeszcze teraz walczę ze smrodem)... wiec napisze po prostu, że chciałbym mieć tyle hajsu co ŁukaszS3 i nie martwić się o nic
Faktem jest, że mogłem dalej mieszkać z rodzicami i oszczędności z tego wynikające byłyby zdecydowanie odczuwalne...Marek23 - Pią 12 Paź, 2012 Każdy robi jak uważa. Mam zioma,który ma 26 lat i bierze hajs od rodziców. Właśnie sprzedał Panamere i kupił F360. Zawsze mu powtarzam,żeby korzystał was79 - Pią 12 Paź, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Nie wiem co dodać do dyskusji bo wyprowadziłem się w wieku (dopiero) 22lat kiedy zacząłem zarabiać tyle, żeby nie brać (poza urodzinami ) kasy od rodziców a żeby starczyło na rachunki, ubrania i jedzenie (niestety na środki czystości nie bardzo wiec jeszcze teraz walczę ze smrodem)... wiec napisze po prostu, że chciałbym mieć tyle hajsu co ŁukaszS3 i nie martwić się o nic
Faktem jest, że mogłem dalej mieszkać z rodzicami i oszczędności z tego wynikające byłyby zdecydowanie odczuwalne...
I na Poznaniu zrobiłbyś < 1:30, a tak to dupaAnonymous - Pią 12 Paź, 2012
was79 napisał/a:
I na Poznaniu zrobiłbyś < 1:30, a tak to dupa
Musiałbym mieć XK-R'a na 20" (semi) slicku Yarko - Pią 12 Paź, 2012
Marek23 napisał/a:
Na necie każdy jest super ogarniety, od rodziców nie bierze żadnego hajsu,itd. A jak się w to zagłębisz to potem różnie bywa.
zaczynam to dostrzegać...
Walle napisał/a:
ale dziś już potrafię znaleźć pieczywo w spożywczym, wiem do czego służy żelazko i ogarniam zrobienie jajecznicy. Nigdy nie jest za późno!
no to jest już coś stary Walle - Pią 12 Paź, 2012
Marek23 napisał/a:
jeszcze z placeniem gotowa jest u Ciebie slabo
Staram się dokształcać w tym temacie Anonymous - Pią 12 Paź, 2012 żelazka nadal nie ogarniam i pewnie nigdy nie ogarnemi - Pią 12 Paź, 2012 +1!Walle - Pią 12 Paź, 2012 nie można całe życie nosić dresów z kreszu! Mucha - Pią 12 Paź, 2012 szymlorek - Pią 12 Paź, 2012 Mi do dziś ciężko powiedzieć gdzie mieszkam, trochę u starych "trochę u siebie".
Nie będę pisał o super samodzielności, bo tak naprawdę mieszkanie kupili mi starzy, za studia płacili starzy. Tak naprawdę jedynym namacalnym dowodem mojej pracy jest fakt że mam jakieś spodnie na dupie, jeżdżę w miarę możliwości coraz lepszym autem za swoje i dwa razy do roku pojadę na wakacje.. Więc raczej wyłamuje się z waszego zaradnego grona.
P.s za hoooy nie ogarniam prasowania i obsługi pralki, dobrze że raz na jakiś czas wpadnie jakaś dupka to mi włączy to ustrojstwo. Nie znalazłem jednak jeszcze tej jedynej- tej która będzie mi prasować Loko - Pią 12 Paź, 2012
szymlorek napisał/a:
P.s za hoooy nie ogarniam prasowania i obsługi pralki, dobrze że raz na jakiś czas wpadnie jakaś dupka to mi włączy to ustrojstwo. Nie znalazłem jednak jeszcze tej jedynej- tej która będzie mi prasować
no name, nie twierdze,ze nie. Ale parę osób znam/kojarze na forum i jak tu każdy w przenośni od 18stki jest samo wystarczalny to chyba śnię.
Nie trzeba odrazu kupować 80metrów w centum warszawy. Można jak ja w 3 osoby wynajać małe mieszkanie w dobrym budżecie, wtedy nawet średnio rozgarnieta małpa która już umie smarzyć jajecznice poradzi sobie z utrzymaniem