Gdzie spicie?106 - Pon 18 Sie, 2014 nie wiem.... raczej jeszcze nic nie mamyziober - Wto 19 Sie, 2014 Też się pojawię na Wiśle na prawym w Pugu 206 Marek23 - Pon 01 Wrz, 2014 Jedzie ktoś z Krakowa w sobotę na oglądarę? Bo się zastanawiam czy nie skoczyć...Mirek - Pon 01 Wrz, 2014 A weźmiesz mnie?
Dorzucę się do paliwa...Kamill - Pon 01 Wrz, 2014
Mirek napisał/a:
A weźmiesz mnie?
A jak chcesz, na pączka ?Marek23 - Pon 01 Wrz, 2014 Wiadomo, pytanie czy żona pozyczy samochód, bo ja nadal bez fury I liczę,że ja się do kogoś przyczepię.Bad-i - Śro 03 Wrz, 2014
Przegladalem regulaminy w kontekscie reklam i hostess w parku serwisowym.
Z tego co wyczytalem to reklamy mozna miec tylko na rajdowce, aucie serwisowym, namiocie i banerach ustawionych w kolo.
Cala reszta musi byc uzgodniona z AK (tutaj pierwsze pytanie czy ktos korzystal z takiej opcji i wie ile moze pozwolenie kosztowac?)
Druga rzecz, jakbym wykupil sobie wieksza powierzchnie serwisowa i tam ustawil duzy grill i czestowal swoich gosci darmowa kielba to czy to podchodzi pod reklame (moim zdaniem nie)
Qbus moze Ty cos wiesz bo Ogryzek chyba zawsze cos ma?106 - Czw 04 Wrz, 2014 ja moge hostessy przyjac pod swoja opieke
beda 65+? kamil - Pią 05 Wrz, 2014 teoretycznie nie powinieneś za to płacić i nie podchodzi to pod klasyczną formę "paid" a jedynie "owned" ale regulaminy są regulaminami i warto wczytać się Bad-i - Pią 05 Wrz, 2014 Wiem ze musi byc zgoda AK takze pewnie cos beda chcieli. Dostana godzinke za darmo i bedzie git Bad-i - Pią 05 Wrz, 2014 I najlepsza z mozliwych zapowiedz Wisly