jak by ktos chcial zobaczyc wyscig 24 h w S2 . LIVE ! prosze bardzo w tym momencie leci ;]
Nils do boju!;]strick - Wto 27 Lut, 2007 Gra ktoś z was jeszcze? Ja czasami miewam ochote anjas - Wto 27 Lut, 2007 ja dzisiaj pograłem trochę... jestem chory i siedze w domu to mam czas
zrobili upgrade, troche inaczej sie jezdzi po "naszym" torze - z wieksza predkoscia mozna wchodzic w zakrety, ale czasy krece podobne jak przed przerwą strick - Wto 27 Lut, 2007 A jak długo nie grałeś? Ja bardzo! Ciekawe jak mi pójdzie Loko - Wto 27 Lut, 2007 Ja sotatnio od czasu do czasu odpalam gierke, nawet deesa spotkałem ostatnio online anjas - Śro 28 Lut, 2007
strick napisał/a:
A jak długo nie grałeś? Ja bardzo! Ciekawe jak mi pójdzie
ja też gram od czasu do czasu - byl moze z miesiac przez ktory nie gralem, ale ogolnie staram sie nie wychodzic z formy Dariano - Śro 28 Lut, 2007 OOOOOO ja to juz dawno nie gralem M - Śro 28 Lut, 2007 Serwerek? strick - Śro 28 Lut, 2007 Ale w piatek, bo jutro 2 termin anjas - Śro 28 Lut, 2007 to kiedy gramy? dla mnie piatek jest ok! DeeS - Śro 28 Lut, 2007 ajaj:)
Dzisiaj mam wyscig ligowy na torze Fe club XRG/XFG. Startuje dzisiaj 3 Sezon PLLFS (Polska Liga Live For Speed)
start. 20.00 Trzymajcie kciuki ! (konkurencja mocna nawet za mocna bo jada FWD cwaniaki !!!Loko - Śro 28 Lut, 2007 No to jak będzie po wszystkim to napisz wyniki i kto jechał Też kiedyś jechałem w tej lidze ale to było dawno dawno temu.DeeS - Śro 28 Lut, 2007 www.liveforspeed.pl
[ Dodano: Sro 28 Lut, 2007 ]
Pierwszy Wyscig 4 miejsce !!
1.qsq
2.blackam
3.simone
4.ja
20. ...:d
za 8 min Drugi !!k-mart - Wto 27 Mar, 2007 w koncu nabylem joypada do kompa, do tej pory racer'y tylko na konsolach pogrywalm a na kompie shootery