Michał - Czw 08 Lis, 2007 hahahah andrzej dobre :DDDDDJakarti - Czw 08 Lis, 2007 gratsy Marcelku i Bartku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bad-i - Czw 08 Lis, 2007
Mick napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
heheh wlasnei mi kupel powiedzial ze na ostatnim RS'ie jak wjechalem na parking tam gdzie stoja wszystkie startujace fury to jakas panna pozowala przy moim pugu a jej facet robil zdjecia hehehee
:546: ehehehehehhee
żeby to jeszcze było przy czym pozować
jaki samochód taka panna
Anonymous - Sob 10 Lis, 2007 ale jeszcze barto nie wiem czy ta sama,ale normalnie mozna było to zaliczyc do
MAŁOLATKI ROBIĄ WOW
o jezus jaki on piekny, to moja marzenie hihihihih Mick - Sob 10 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
MAŁOLATKI ROBIĄ WOW
o jezus jaki on piekny, to moja marzenie hihihihih
coś w stylu www.wiejskielaski.plAnonymous - Sob 10 Lis, 2007 Mick a co z fotami miałes robic Mick - Sob 10 Lis, 2007 myślałem że zauważyłeś że nie mam aparatu...
nie zdązyłem do Marek pojechać... Anonymous - Czw 22 Lis, 2007 wiec we wtorek jechalismy ..... VI RS'a
1. przejazd poprawnie, a nawet bdb, ale potracilismy opona
2. przejazd przepałowałem i dupka nam uciekła ale wyprowadziłem ale czas +6sek poza tym pękł nam wąż od płynu - ale szybka reanimacja i pojechalismy jeszcze 2 SL'e ....
3.4. juz w miare nieźle, ale nie nadrobiliśmy i :
3 miejsce w klasie 4
6 miejsce w generalce
Bardzo dobrze Barto dyktował - ze mna ciut gorzej, ale wytłumaczyłem mojemu kochanemu pilotowi geneze braku pełnej koncentracji ....
Dziekujemy również oskarkowi za 2L wody i Investorowi vel Beton na Pomoc po SL2
Maciek gdzie foty & filmyAnonymous - Czw 22 Lis, 2007 o to nam sie posiuło i tak na szybko naprawiliśmy:
radziu nie masz moze tego Maciek - Czw 22 Lis, 2007 Już wklejam
next time robimy relacje onboard BaRtO_206GT - Pią 23 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
Bardzo dobrze Barto dyktował
E tam jakie bardzo dobrze ale fakt tym razem pewnie dyktowalem.
Marcel 08 napisał/a:
- ze mna ciut gorzej, ale wytłumaczyłem mojemu kochanemu pilotowi geneze braku pełnej koncentracji ....
Ziom nie przesadzaj!! jechales naprawde dobrze! tak jak zawsze z reszta :564:
Marcel 08 napisał/a:
Dziekujemy również oskarkowi za 2L wody i Investorowi vel Beton na Pomoc po SL2
Super super ze sa foty i filmiki!! dzieki Macku!! :564:
DZIĘ-KU-JE-MY!!
P.S. Ale i tak pilot dupa i kierowca dupa a samochod to juz calkiem dupa heheheh
P.S2. Nie no joke :564:Maciek - Pią 23 Lis, 2007 Barto ale w drodze powrotnej z rolowanego dostałeś ze 3 razy Anonymous - Pon 26 Lis, 2007 moze i ja sie na jakis filmik zalapie next time....
w koncu 1 wszy w klasie bylem i 4 w gen BaRtO_206GT - Pon 26 Lis, 2007
Maciek napisał/a:
Barto ale w drodze powrotnej z rolowanego dostałeś ze 3 razy
heheh no proste!! przeciez 106-tka zapierdala strasznie!! na koncu jak was minalem mialem troszke ponad 200 przed zjazdem na siekierkowski i mialem spory problem z wyhamowaniem... niestety hamulce juz sie koncza