Z Mickiem latalismy tym srebrnym Ducato.
Targa wafla aż miło - polecam.no name - Czw 25 Paź, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Z Mickiem latalismy
CHRZANEK napisał/a:
Targa wafla aż miło - polecam.
Greg - Czw 25 Paź, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Z Mickiem latalismy.
Wiem, wiem... Wspomnienia wróciły. rasta - Czw 25 Paź, 2012
sajfer napisał/a:
Potem kupiłem dwuosiówkę brenderupa, to przez 4 lata włożyłem jak na razie 1000zł w pełen serwis z regeneracją podnośnika, wymianą łożysk i wszystkich linek hamulcowych
A wynajmiesz? Mick - Pią 26 Paź, 2012
Greg napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Z Mickiem latalismy.
Wiem, wiem... Wspomnienia wróciły.
tempe ch.ue CHRZANEK - Pią 26 Paź, 2012
rasta napisał/a:
A wynajmiesz?
Jak by co to mam lawetę dwu osiówke ale DMC 2000kg.
Wiem że uciagniesz (bo ciągniesz znakomicie) ale mandat może być faldzip - Pią 26 Paź, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Wiem że uciagniesz (bo ciągniesz znakomicie)
was79 - Pią 26 Paź, 2012 rasta - Pią 26 Paź, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Jak by co to mam lawetę dwu osiówke ale DMC 2000kg.
Wiem że uciagniesz (bo ciągniesz znakomicie) ale mandat może być
Chrzaniu, nie bądź taki skromny to też ciągniesz świetnie Greg - Pią 26 Paź, 2012 Rasta, kiedy odbierasz klatę?rasta - Pią 26 Paź, 2012 Dowiecie się, wiadomo jak to jest w tej branży
A tak na poważnie, gdyby nie zastrzaly pod kielicha, byłby już gotowy.misiek - Pią 26 Paź, 2012
rasta napisał/a:
Dowiecie się, wiadomo jak to jest w tej branży
A tak na poważnie, gdyby nie zastrzaly pod kielicha, byłby już gotowy.
a ja bym miał płytę pod silnik faldzip - Pon 12 Lis, 2012 dobra pany, bo za chooya nie idzie sie dogadac z nikim w sprawie tych DMC, sreMC itp. kazdy wie inaczej
Jest tak:
Jest sobie mondeło o rzeczywistej masie 1402 i DMC przyczepy z hamulcem 1500. I teraz jest sobie laweta z DMC 1430. Pytanie: mozna to ciagnac tym autem czy nie? Bo raz pisza, ze nie, to 1430 > 1402 a innym, ze tak bo 1430 < 1500...Bart - Pon 12 Lis, 2012 http://www.slaska.policja...dawane-pytania/
Cytat:
Dopuszczalna masa całkowita ciągniętej przez pojazd samochodowy przyczepy z hamulcem nie może przekroczyć:
wartości znamionowej urządzenia sprzęgającego,
dopuszczalnej masy całkowitej tego pojazdu,
maksymalnej masy ciągniętej określonej dla tego pojazdu przez producenta,
3.500 kg,
z tym że w przypadku samochodu terenowego, zgodnie z definicją zawartą w załączniku nr 1 do rozporządzenia Ministra Infrastruktury z dnia 30 grudnia 2003 r. w sprawie homologacji pojazdów samochodowych i przyczep (Dz. U. z 2004 r. Nr 5, poz. 30), masa ta może ulec zwiększeniu do 150 % wartości wynikającej z wartości znamionowej urządzenia sprzęgającego przy zachowaniu pozostałych warunków.