TomsoN - Pią 01 Lut, 2008 "dzieckja" i rendering pokasowal kilka klatek Michał - Pią 01 Lut, 2008 tms zgadł
robiłem tą końcówke ( render i tablice ) mega szybko zeby wam pokazać. Takie teraz są tego skutki.
ps. na jutubie tragicznie to wygląda Jakarti - Pią 01 Lut, 2008 Michal - juz wiesz.
spisales sie na medal.BaRtO_206GT - Pią 01 Lut, 2008 Mike co tu duzo mowic.. Jestes WIELKI!! naprawde mega film.. serio kreci sie lezka w oku.. zaluje tylko ze nie moglem byc swoim samochodem i ze tak tlusto wyszedlem na filmie
Panowie wiecie ze to co zrobilismy dzieki RUDEMU to bylo naprawde WIELKIE i dla takich chwil warto zyc! MEGA SZACUN
P.S. Podajcie mi tytul i wykonawce tego kawalka!! plizzzzzzzzzzAnonymous - Pią 01 Lut, 2008 Michale powiem tak: jak na pierwszy montaz to niezle ci to wyszlo, masz smykalke historia dobrze opowiedziana i filmik przez to sie swietnie oglada. Sam bym tego lepiej nie zrobil acha no i czujesz muze czarnuchu hehe
Fajny prezent dziewczyny zrobiliscie temu chlopcu TomsoN - Pią 01 Lut, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
P.S. Podajcie mi tytul i wykonawce tego kawalka!! plizzzzzzzzzz
Alice In Videoland - Radiosong
Polecam jeszcze Lay Me Down tego samego zespołu .Michał - Sob 02 Lut, 2008 kurcze, dzieki chłopaki.
Ale jak teraz oglądam ten szit , to wszystko inaczej bym zrobił i jestem na siebie wsciekły ze pokazałem go wam juz !! mogłem dorobić pare rzeczy.
shorti - dzieki ziom !! nawet nie wiesz ile najebałem sie z różnymi pierdołami w after effectsach , do tego sprzęt jaki mam w pracy non toper sie zawieszał pod AE i nie mogłem długich renderów robić ( max do 10 sek ). Najgorsze jest to ze wszystko sam musze robić, od pomysłu, po montaż , efekty i inne pierdoły ... a to zabiera w pizde czasu
dobra, teraz mam czas do lbn'a. Bede na was ćwiczyć pierwszy w kolejce jest barto, tylko kamera musi do mnie dotrzeć i bede robić zajawy samochodów musze mieć na kim cwiczyć !!
jeszcze raz dzięki. Czekam na ftp'a !!FreeMan - Sob 02 Lut, 2008 WooW Mike, SZACUN.
Film super... tak jak Luk powiedzil łezka w oku.k-mart - Sob 02 Lut, 2008 piekny gest, piekny material.
Gratuluje Michal! The Mc - Sob 02 Lut, 2008 Michal.. zajbiscie ci to wyszlo! Przestan handlowac bronia i zajmij sie montazem PiTT - Sob 02 Lut, 2008
The Mc napisał/a:
Michal.. zajbiscie ci to wyszlo! Przestan handlowac bronia i zajmij sie montazem
Pan Życia i ŚmierciRudello - Sob 02 Lut, 2008 Ja juz powiedziałem ursusowi22 co mysle.
Generalnie chciałbym cie przy wszystkich usciskac
mistrz.
Michały to fajne chopaky Anonymous - Sob 02 Lut, 2008 STARYYYYYYYYYYYYYY
ogladalem chyba 5 razzy pod rzad
MICHAL STARY JESTES MEGA!!!!!!!!
pierwszy raz nie wiem co powiedziec ci stary!!!!
wypaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas! az bym chcial to gdzies pokazac!!!Michał - Sob 02 Lut, 2008 kurczaki , fajosko ze wam sie podoba, ale to poprawie i tak
http://rapidshare.com/fil...zenie1.avi.html
tutaj jest 90 megsów w pełnej rodziałce, o wiele więcej widać ...
klikamy na free na dole i sciagamy ...
jimmi , dzieki, ale lampy mi lepiej wyszły niż film r26rulez - Sob 02 Lut, 2008