To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - EURO 2008

Anonymous - Wto 17 Cze, 2008

moim zdaniem nie byli kondycyjnie przygotowani, mieli fatalną obronę i kiepski atak poza Brazylijczykiem który ganiał z piłką i podawał a tak nie wiedzieli co robić, praktycznie każda akcja kończyła się brakiem pomysłu na wykończenie może skleili 3 akcje nasi ładne to za mało,,
oni są zawodowcami i sie od nich wymaga jeżeli jadą na euro to mają coś pokazać a nie pokazują braki i nieprzygotowanie, nie ma tłumaczenia że przeżyją to czy nie gówno mnie to obchodzi bo nie jadą tam charytatywnie tylko pakowana jest w nich spora kasa, sami powinni się zastanowić czy coś źle zrobili a nie jakiś koleś medialnie będzie się teraz za nich tłumaczył i ich usprawiedliwiał,
nie dali przyjemności ich oglądania , strzelenie jednej bramki można nazwać sukcesem? nie sądzę, brakowało tego samego co na poprzednich mistrzostwach, i coraz bardziej mam wrażenie że tego czegoś nigdy nie wypracują

a teraz krótko jak pisałem wcześniej

POLACY otwórzcie oczy piłka nożna nie może być pozycjonowana przez nas samych jak i media jako sport narodowy bo to jest śmieszne! coś co jest sportem narodowym musi wiązać się z tworzeniem widowiska, dawaniem pozytywnych emocji kibicom, tworzeniem pasma sukcesów a nie za każdym razem odwoływania się do 70lat które kiedyś raz w historii piłki zaistniały jako polski fenomen który nigdy później w połowie nie był powtórzony,
otwiera się gazetę i zawsze pierwsze informacje to jest piłka nożna , a z boku mała informacja że nasi siatkarze mają brąz albo ktoś coś zdobył ,, widać za duża kasa jest w ten kawałek sportu pakowana ale bez sukcesu i ktoś się w końcu może powiedzieć basta.

CHRZANEK - Wto 17 Cze, 2008

Bad-i napisał/a:
Nie wiedzialem co to prywatki, dziewczyny, piwo a nawet cola.

I dlatego teraz tyle dymasz i pijesz :D :D :D

A tak na poważnie to powiem Wam że :

1) Potrzebowaliśmy goli
2) Staraliśmy sie
3) Były trudne warunki
4) Krzynówek był zamyślony bo nie mógł rozkminić hasła i stąd gorsza forma...

k-mart - Wto 17 Cze, 2008

A dzisiaj modlimy sie:
Niech Holendrzy dadza wygrac Rumunom, by Italie i Francje wyslac do domu.

strick - Wto 17 Cze, 2008

No było by fajnie :)
Mistrzowie do domu!

lukp - Wto 17 Cze, 2008

Włochy-Francja 2:0 :(
Misiek_lbn - Wto 17 Cze, 2008

mam francuski samochód, ale to włochy w piłce są moimi ulubieńcami :)
Stacho - Wto 17 Cze, 2008

A.Del Piero miszcz !
lukp - Wto 17 Cze, 2008

a ja nie lubię Włochów!!! :)

włoski teatr mnie nie bawi

Stacho - Wto 17 Cze, 2008

Chłopaki może w 2012 będzie lepiej ;)
Niemy - Wto 17 Cze, 2008

Wlosi to metroseksualisci i pedaly, a to ich wymuszanie fauli to ###

juz wole zabojadow

CHRZANEK - Śro 18 Cze, 2008

Niemcy-Portugalia
Turcja-Chorwacja
Włochy-Hszpania
Holandia-???

No powiem tak: inaczej obie wyobrażałem pary ćwierćfianłowe...

r26rulez - Śro 18 Cze, 2008

CHRZANEK napisał/a:
Holandia-???

oby Rosja

nie lubie tych jebanych szwedów -- za Łotwe :D :D

Anonymous - Śro 18 Cze, 2008

ruscy? zastanow sie... a szwecja to zlatan :evil:
Bad-i - Śro 18 Cze, 2008

nie lubie ruskich ale jeszcze bardziej nie lubie Zlatana ;)
Anonymous - Śro 18 Cze, 2008

kto jak kto ale ciebie tez powinni pociagac wysocy napastnicy. to moja slabosc bo wiem jak to jest byc wysokim, stac na szpicy i walic bramki jedna za druga miec zasieg konczyn MJ23 + szybkosc geparta, wężową gibkość i technike karakana - i jak to trudno jednoczesnie nie zemdlec ze swiadomosci tych faktow w trakcie meczu. Podziwiam ich. <3 Toni, Zlatan, nawet Henryk..