To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kondzio quiz

PiTT - Pią 25 Lip, 2008

KonradMK napisał/a:
hehehe :D

muszę mieć obstawę bo wypłacam kasę z banku a tam gdzie jadę nie ma oddziału mojego banku. najlepiej ok 18-19

obstawiam Grodzisk, zgadza się?

Michał - Pią 25 Lip, 2008

ja już ją widziałem ....
to jest jakiś zart.
juz moj faker jest lepszy bo chociaż wygląda w miare ...
kondziu , ty wariacie ;D ;D ;D ;D :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Anonymous - Pią 25 Lip, 2008

teraz to dopiero bedzie ryk, smród i lasek placz :rotfl:
PiTT - Pią 25 Lip, 2008

nie no jestem załamany, widziałem co kondziu kupił
ehhh... tego bym się nigdy nie spodziewał, nie dość że skoda to jeszcze kombi i diesel xD
rozsądkiem się kupuje auto jak masz 150 lat a nie teraz, ziom, jesteś zjebem! :rotfl:

Niemy - Pią 25 Lip, 2008

ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,
106 - Pią 25 Lip, 2008

kombi to przynajmnie wygodnie sie bedzie ruchalo :D :D brawo kondziu :D
k-mart - Pią 25 Lip, 2008

Specjalnie nie odzywalem sie w tym temacie, bo wiedzialem ze bedzie bicie piany na +15stronach a Kondzio na koniec kupi cos nie zwiazanego z tym co mialo byc na poczatku :D

Gratki Kondziu :)

Anonymous - Pią 25 Lip, 2008

octavka 1.8 turbo kombi? :)
CHRZANEK - Pią 25 Lip, 2008

Marcel 08 napisał/a:
prosze :ost: http://www.otomoto.pl/ind...show&id=T589577

Mick - Pią 25 Lip, 2008

ok, fajnie pośmialiśmy się troszkę... to teraz proszę niech Kondziu się wypowie co zakupił. bo specjalnie wchodziłem codziennie na ten temat i przyglądałem się temu co wybierze nasz prezentodostawacz :rotfl:
anjas - Pią 25 Lip, 2008

powiem tyle:

"uffffff"

resztę niech powie Kondzio.

Chociaż w sumie to niezła strategia. Teraz nawet jak Konrad powie, że kupił Cougara to wszyscy powiedzą, że zajebista fura :D

KonradMK - Sob 26 Lip, 2008

nie zakładam pimpa bo i po co...

TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

:D :D :D

strick - Sob 26 Lip, 2008

Całe szczescie :D Dawaj wiecej foto :)
Niemy - Sob 26 Lip, 2008

uuuuuf ^_^'
CHRZANEK - Sob 26 Lip, 2008

Ty nam tu oczu nie mydl jakimś zdjęciem preludy z grodziska tylko powiedz więcej o tej skodzie...