Kamilbike - Wto 25 Lis, 2008 kurde dzien za pozno zobaczylem co i jak na dzis, bo juz ustawiony jestem na silke, a potem musze brata zawiezc ze sprzeetem bo koncert gra.
Rudello, troche napewno ze 3x wiecej sie podciagne niz dziwgne 100 na plaskiej
Marcell, fotki bede wrzucal jak przeskocze 110kg wagi, czyli jeszcze ze 2 lata KonradMK - Wto 25 Lis, 2008 można się podciągnąć 0 razy? trenujesz wisząc? Kamilbike - Wto 25 Lis, 2008 Tyle razy potrafi moj brat Anonymous - Wto 25 Lis, 2008 hmmmm mało nas faktycznie ... mam nadzieje, ze Jimmek, Siara, Murdock i Stysiak wpadna Michał - Wto 25 Lis, 2008 ja wlasnie u starych siedze i wybieramy szafe do mnie do sypialnii. Do jutra musze być redady z wyborem bo przyjedzają do mnie na meline mierzyć , krzesać iskry ...CHRZANEK - Wto 25 Lis, 2008 Majk wafel jesteś że nie byłeś...
Żebyś widział co Lenny wyrabiał...
Kosz mógłby wisieć pół metra wyżej a on i tak by wsadzał pP - Wto 25 Lis, 2008 tak jak Radek powiedział, że ktoś napisze: "było grubo, a dziś wszyscy trafiali 3ki"Anonymous - Wto 25 Lis, 2008 yeeeeeeeee kolejne fajne spotkanie jest coraz lepiej, ale skłądy były dziś bardzo nierówne i nasz nowy nabytek Robert Horry vel Lenny
Dymuś napisz co i jak z tymi koszulkami
jak są dwustronne to idealnie ....
jakies logo HH jakis nr i ksywka i bedzie GIT - zajmiesz sie tym jakos CHRZANEK - Wto 25 Lis, 2008 Złapaliśmy trawę albo wentylator się zje.bał...lenny - Śro 26 Lis, 2008 było przyjemnie, dziś żona prawaie zanosiła mnie do samochodu tak mnie mięśnie bolały..:) ale było warto.. przyjemna gra, dużo śmiechu no i przede wszystkim to, że wszystkim 3ki wchodziły...Anonymous - Śro 26 Lis, 2008 Horry ale jestes za tydzien?lenny - Czw 27 Lis, 2008 jestem jestem!!Anonymous - Pią 28 Lis, 2008 Kamilbike - Pią 28 Lis, 2008 Mozesz pusic te literki wolniej, bo nie nadazam z czytaniem ?:PAnonymous - Pią 28 Lis, 2008
Kamilbike napisał/a:
Mozesz pusic te literki wolniej, bo nie nadazam z czytaniem ?:P