HydePark - Quake / CS / i inne - !!!!! zawsze serwer hothatch.no-ip.org
Michał - Czw 13 Lis, 2008 nie no, moj acer ferrari uciągnie to raczej. Dzisiaj dostąłem fakture wiec w poniedziałek zassam i zobaczeKonradMK - Czw 13 Lis, 2008
Michał napisał/a:
nie no, moj acer ferrari uciągnie to raczej. Dzisiaj dostąłem fakture wiec w poniedziałek zassam i zobacze
wystawili fakturę na laskę? Stara dobra złotówka już nie w mocy najwyraźniej
ale koniecznie sprawdź, sam jestem ciekaw czy pójdzie.Anonymous - Czw 13 Lis, 2008 ej a wogole to co to ten cs ?
i kto komu ciagnie w ferrari ?
z cs to serio pytam .. no comprende
suck me bejbi ..dzik - Czw 13 Lis, 2008 counter strike
gra ktos dzisiaj?TomsoN - Czw 13 Lis, 2008 Ja mogę.KonradMK - Czw 13 Lis, 2008 ja będę na siłceTomsoN - Czw 13 Lis, 2008 PS. zajac znowu sie najarał
Wbije jak gdzies nie pojade i bede grał deagle only.kubas - Czw 13 Lis, 2008 naparzamy dzis !!KonradMK - Czw 13 Lis, 2008
TomsoN napisał/a:
PS. zajac znowu sie najarał
Wbije jak gdzies nie pojade i bede grał deagle only.
daj się chłopakom rozgrzać, zacznij od flashbanga
PS Twoja Stara strzela heady flashbangiem kubas - Czw 13 Lis, 2008 na poczatek noz i granat nic wiecej !!Loko - Czw 13 Lis, 2008 Jakbymy tak dziś troche wcześniej zaczxeli naparzać to było by elegancko. Grajmy juz.kubas - Czw 13 Lis, 2008 tez bym juz pogral...
PS Kondziu Twoj Stary rozbraja hastage'ów
tajna wiadomosc prosto od zelmera gramy o 20 ! M - Czw 13 Lis, 2008 Za zelmera kubas w jape, na 10minut
Serwer juz jest:)TomsoN - Czw 13 Lis, 2008 -Oznajmił Zelmer. Loko - Czw 13 Lis, 2008 ej co jest bo załapałęm sie tylko na "no to postaw serwer', gdzxie gramy?