.ale vems jest chyba ciut bardziej rozwojowy no i wiązek nie trzeba przerabiać.
Mało rozwojowy - powiedz to gościom z AMS robiącym >1000 konne EVO:
Wesz przerobienie wiązki przy pozostałych modyfikacjach, które wykonujesz w samochodzie to pikuś. Mam gości co by ci ogarnął AEM'a z podpiciem i strojeniem w kilka dni i jeszcze z tego 1400 ojro zostało reszty.
uczeszsie100 napisał/a:
Odnośnie słupków, nie wiem, nie widziałem. Podobno bez rewelacji..
Bez jaj no chyba przynajmniej taki poziom jakości mają:
Anonymous - Pią 28 Sie, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
uczeszsie100 napisał/a:
Odnośnie słupków, nie wiem, nie widziałem. Podobno bez rewelacji..
Oooo FAK
teraz głupio wpaść do rasty i zrobić raz jeszcze ...... ale cóż NIE MÓWILIŚMY uczeszsie100 - Sob 29 Sie, 2009 głupio?? a bo ?? kasa to kasa, przyjaźnić sie nie musimy
zresztą, naprawde te słupki są w tej chwili najmniejszym zmartwieniem...Anonymous - Sob 29 Sie, 2009 mam nadzieje,ze już bliżej niż dalej ....Kamilbike - Sob 29 Sie, 2009 Z Rasta sie lepiej przyjaznic, kiedys jak na niego nakrzyczalem to nastepnego dnia mialem dziurawe opony. Wiecej tego bledu nie popelnilem juz M - Sob 29 Sie, 2009 ale potem mogles jednym bickiem podniesc punciaka a drugim zmienić koła uczeszsie100 - Pon 28 Wrz, 2009 mały progresik. Dzisiaj auto po raz pierwszy odpaliło
Troszkę się zeszło, no ale.. ważne, że działa.
Teraz strojenie, pierdoły i może jeszcze przed pierwszym śniegiem uda sie polatać ŁukaszS3 - Wto 29 Wrz, 2009 No no no... Wszystko trochę trwało ale jest Jak wystroisz to wydruk by się przydał Anonymous - Wto 29 Wrz, 2009 brawo .... gratulacjerasta - Wto 29 Wrz, 2009 Przetrwa kilka upalań to będziemy gratulować uczeszsie100 - Wto 29 Wrz, 2009 dzisiaj już sie kręci ciut wyżej
http://www.youtube.com/us...l/0/53yAPDVDEvcJaco - Nie 04 Paź, 2009 Fajnie pomyka... Pogratulować projektuuczeszsie100 - Nie 04 Paź, 2009 pomyka pomyk.. już 300 km. upalania przeżył, bedzie żył