PieQt - Śro 04 Mar, 2009 hm - jest to jakaś myśl - spróbujęMoRToN - Czw 05 Mar, 2009
k-mart napisał/a:
pomysl z ftp jest przedni, filmy i rozne rzeczy mozna by klubowo wymieniac
dawac, dawac. Sciepa i lecimy .Loko - Czw 05 Mar, 2009
PieQt napisał/a:
jak ty blendamed stosujesz, to ja nie chcę wiedzieć od czego masz zęby jak perełki
nie do końca wierzę w takie specyfiki, ale wywalić nową płytę już nie jest takie fajne
Ale z tą pastą to wcale nie był żart, zdarza się że pomaga jak płyta jest porysowana.
Jeśli gra i tak nie działa to nie masz nic do stracenia, spróbuj.michool_vt - Czw 05 Mar, 2009 potwierdzam, Loko kiedys sprzedał mi ten pomysł i zadziałało... nie wiem jakim cudem.. anjas - Czw 05 Mar, 2009 przyznać się, kto jeszcze napastował płyty CD?PieQt - Czw 05 Mar, 2009 ja jeszcze nie
p.s. dzięki za płytkę, nie wiem czy mówiłęm ci już, mój x znów jakąś rysę zostawił anjas - Czw 05 Mar, 2009
PieQt napisał/a:
nie wiem czy mówiłęm ci już, mój x znów jakąś rysę zostawił
to nawet dobrze, bo zastanawiałem się czy nie sprzedać tej GTA IV. A w takiej sytuacji dostanę zwrot jak za nową. Mam paragon na 229PLN PieQt - Czw 05 Mar, 2009 nie nie żartowałem ... jest elegancka - i weź tu się z AnJasem dochodż ... płyta przechodzona, a jak za nowąanjas - Czw 05 Mar, 2009 nie "przechodzona" a "płyta z historią". Sam anjas w nią grał. I eM chyba też
Wiesz ile można dostać na allegro za taki rarytas kolekcjonerski?PieQt - Czw 05 Mar, 2009 ło matko, to ja ci ją jutro oddam - booooje się jej używaćM - Pią 06 Mar, 2009 Kondzia stara podobno pastuje plyty pastą do butówKonradMK - Pią 06 Mar, 2009 http://images.google.pl/i...F-8&sa=N&tab=wi
wolisz 7. czy 8. ?M - Pią 06 Mar, 2009 Wez jakbym był takim pedofilem to bym w ogole sie nie odzywał
i 13 lat... myslisz ze te dzieci z epuls sa az tak glupie?
CZYTAJCIE PROFIL LOL
PieQt - Śro 11 Mar, 2009 więc normalna sprawą jest, że x rysuje płyty przy najmniejszym przechyleniu/potrąceniu konsoli
moja płyta jest już pozbawiona rys - jeszcze w domu sprawdzę, czy wszystko ok
są maszyny do naprawiania płyt - tylko trzeba odnieść do "serwisu"Michał - Śro 11 Mar, 2009 Coś dla Luteneta K'
Wczoraj przeglądałem sobie www.gamespot.com aby zobaczyć co sie dzieje na rynku gier. No i trafiłem na best game in 2008 ... Była tam wymieniona gierka Left 4 Dead ( ale nie wygrała konkursu ) . Wiec kminie ze musi być dobra. Dzisiaj , po czasie 4gb zagosciła u mnie na dysku. I powiem tak, że jest ZAJEBISTA !! Generalnie, chodzi o to ze wszyscy zostali zainfekowani ( zafekaliowani ) ale została 4 żywych , zdrowych ludzi. Jedenmy z tej czwórki ejstes ty, lutenecie !! To tyle z fabuły . W grze chodzi o jak naszybsze " NAP.PIERDALAĆ TEMPE H.UJ.E" !! mega rozwała, MEGA . Giera na silniku HLII , wiec cudów nie ma. Ale gra sie meeeega przyjemnie. Super klimat. I jeszce raz. MEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGAAAAAAAA NAAPIEEEEEEEEEERRRRRRRRDDDDDDDDAAAAAAAALLLLLLLAAAAAAAĆĆĆĆ !!