Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - JDM Stickers i nie tylko JDM
KonradMK - Czw 16 Kwi, 2009 [zesrałem się]M - Czw 16 Kwi, 2009 MOgles, srałeś
Nerwowy bo sam zrozumiesz za pare chwil o co chodzi i nie bedziesz takim mądralą.pP - Czw 16 Kwi, 2009
eM napisał/a:
nie bedziesz takim mądralą.
będziesz miał ŻYCIE !!! KonradMK - Czw 16 Kwi, 2009 Anonymous - Czw 16 Kwi, 2009 jak ktoś by się wykruszył to ja prawdopodobnie mógłbym przejąc jego naklejkikubas - Czw 16 Kwi, 2009 Szybka decyzja panowie ktore ? Czy wszystkie 3 ? Nie pytac o co chodzi. Bedzie niespodzianka.
strick - Czw 16 Kwi, 2009 Mnie sie 2 pierwsze podobaja. Ale neiwiem która bym wybrał.Tomcat - Czw 16 Kwi, 2009 wszystkie 3... jakby co to jestem chętny na taką niespodziankę pP - Czw 16 Kwi, 2009 numer 2 for me M - Wto 19 Maj, 2009 Panowie sytuacja na dzisiaj wyglada tak ze firma wykonujaca nalepki bo przyjeciu zamowienia nie daje znaku zycia, pomimo bardzo wielu prob mojego kontaktu na rozne sposoby przez ten cały czas.
Wiadomo są zdarzenia losowe, czasem ktos zachoruje albo stanie sie cos niespodziewanego wiec mozna poczekac ale tutaj juz wystarczy.
Jest wiele firm ktore wykonuja takie nalepki ale nie chce juz robic burdelu przy zmianach.
Nie bede juz dluzej czekal i zaczynam zwracac pieniazki za stickery.KonradMK - Wto 19 Maj, 2009 trudno ale co zrobićMichał - Śro 20 Maj, 2009 poczekajta
jutro zadzwonie do odjazdowych naklejkek
zamówiłem przez neta u nich i dostałem to co chciałemGreg - Śro 20 Maj, 2009 Gdybyśmy mieli projekty to miałbym chyba firmę (btw, gość ma 106 s16) która by to ogarnęła. M - Śro 20 Maj, 2009 Daj mi namiar prosze do goscia jesli jest dobry bo wlasnie szukam wykonawcy do klubowych nalepekAnonymous - Śro 20 Maj, 2009 czy ja też mógłbym sie ubiegać o klubową nalepkę ??