o ty w morde ale bedzie wpierdol rasta - Sob 05 Wrz, 2009 Przed chwilą dostałe maila
Cytat:
Treść wiadomości:
Witam. Mam pytanie odnośnie ceny flokowania w kolorze pomaranczowym deski do toyoty celici VI generacji i czy jest mozliwosc flokowania foteli?
Anonymous - Sob 05 Wrz, 2009 pomaranczowym to jedno, ale flokowanie foteli to hit
Nie zdziw się jesli niedługo dostaniesz maila "moja stara nie chodzi na solarium i już mnie to wkur.wia, czy jest możliwość wyflokowania jej na brązowo"? Bart - Sob 05 Wrz, 2009 Rasta, temat niezbyt motoryzacyjny... ale w sumie dotyczy FlockArtu.
Mam pytanie - moja stara nie chodzi na solarium i już mnie to wkur.wia, czy jest możliwość wyflokowania jej na brązowo?Anonymous - Sob 05 Wrz, 2009 urwaaaaa Maciusiowy - Sob 05 Wrz, 2009 rasta - Sob 05 Wrz, 2009
bart napisał/a:
Mam pytanie - moja stara nie chodzi na solarium i już mnie to wkur.wia, czy jest możliwość wyflokowania jej na brązowo?
Da radę ale będziesz musiał sprzedać piaggio coby pokryć koszty tej operacji rasta - Czw 01 Paź, 2009 Evo X
rasta - Pią 23 Paź, 2009 Dawno nie było apdejtu, a sporo się działo Wybrane robótki: