To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kupuje auto - jakikolwiek ladny i zadbany samochod - help!

pcs - Śro 08 Lip, 2009

Bad-i napisał/a:
pcs a jakiego auta szukasz - nie chcesz czasem 120d w skorze (2005 rok) - 125k przebiegu

no bardzo bym chcial, pytanie za ile, w jakim stanie i z jaka historia?

pcs - Śro 08 Lip, 2009

ibiza po zurnalistach tez miala malowana maske i lewy przod.

sa i foty leona

Michał - Śro 08 Lip, 2009

ten samochód jest ohydny. Z przodu , środek i tył...
strick - Śro 08 Lip, 2009

pcs napisał/a:
Czy Ty widziales kiedys golfa tdi, ktory rocznie robi 7tys km

A czy Ty widziales mercedesa diesla który robi 10k rocznie?
Ja takim jezdze...

k-mart - Śro 08 Lip, 2009

Bad-i napisał/a:
pcs a jakiego auta szukasz - nie chcesz czasem 120d w skorze (2005 rok) - 125k przebiegu

tym ciezko poruszac sie w codziennym ruchu.
Pamietacie, gaugan raz napisal ze po wylaczeniu DTC od razu obrocilo go na skrzyzowaniu.

Jakarti - Śro 08 Lip, 2009

k-mart napisał/a:
Pamietacie, gaugan raz napisal ze po wylaczeniu DTC od razu obrocilo go na skrzyzowaniu

na rondo wjechal ;)

Greg - Śro 08 Lip, 2009

Już myślałem że to ta Ibiza którą upalał każdy. :) Była taka żółta, ale benzyna, jest jak grypa - każdy ją miał a niektórzy nawet dwa razy. :lol2: Upalana przez wszystkich, 2 lata miała i jakieś 8x000km. Przez ponad pół roku mieliśmy ją w firmie w teście długodystansowym. ;D O k..., nigdy bym jej nie kupił, jaki to był szrot...

PS Nie kupuj auta demo, którym jeździła prasa. :) Nigdy. To chyba gorsze niż corsa z kratką przedstawiciela handlowego. :faja:

Walle - Czw 09 Lip, 2009

pomylony
Walle - Czw 09 Lip, 2009

k-mart napisał/a:
Bad-i napisał/a:

tym ciezko poruszac sie w codziennym ruchu.
Pamietacie, gaugan raz napisal ze po wylaczeniu DTC od razu obrocilo go na skrzyzowaniu.

;D bo pewnie dotąd jeździł na rękach, czyli z FWD. Nie demonizuj. Ludzie by aut z tylnym napędem nie kupowali gdyby tak było.

PiTT - Czw 09 Lip, 2009

fakt, ostatnie 2 auta pochodziły z Poznania
znaczy BMW od Smorawińskiego w Poznaniu, ale kupowałem w Wawie - bardzo dobry zakup
Golfa od Kulczyka z Poznania, póki co też nie znalazłem żadnych ukrytych wad :)
ogólnie to jest tak, że wolę kupić auto z pełną dokumentacją krajowe, niż niewiadomego pochodzenia, ale z zagranicy
wszystko oczywiście jest uzależnione od samego auta, równie dobrze może to być Warszawa, Kraków czy Katowice
jedynie mega negatywne opinie słyszałem o Gnieźnie - naprawdę masa ogłoszeń na otomoto, gratce, traderze itd. to fury po jakiś przejściach

Anonymous - Czw 09 Lip, 2009

Samochodów z dwóch miejsc należy się wystrzegać - PGN - wspomniane wcześniej Gniezno i FSD - Fabryka Samochodów Drezdenko ;)
Michał - Czw 09 Lip, 2009

p106 - mozesz pomarzyć aby twoje pugi były w takim stanie jak moj saxolot, a jest z drezdenka :D
żarcik !!

ale fakt. koleś który pomagał mi sprowadzać saxo był z drezdenka. To co zobaczyłem to szok :D
Generalnie handlarze mieszkają w takich starych blokach, a fury trzymają w stodołach które wynajmują od pobliskich rolników. Widziałem jedną taką stodołe, ojayebie

Loko - Czw 09 Lip, 2009

Michał napisał/a:

Generalnie handlarze mieszkają w takich starych blokach, a fury trzymają w stodołach które wynajmują od pobliskich rolników. Widziałem jedną taką stodołe, ojayebie

To ta o której kiedyś wspominałeś, że składali tam twoje saxo z dwóch?

Michał - Czw 09 Lip, 2009

dokladnie, z dwóch calibr, i 6 przystanków ;)
szymlorek - Czw 09 Lip, 2009

Nie ma sensu takie gadanie gdzie się wystrzegać bo zaraz co drugie miasto dookoła będzie na czarnej liście.

Pcs poszukaj jakiegoś auta w przysalonowych komisach bo myślę że ciężko będzie CI znaleść coś co odpowiada Twoim wymaganiom od osób prywatnych. :)

pozdr. :)