HydePark - Kupuje auto - jakikolwiek ladny i zadbany samochod - help!
pcs - Śro 08 Lip, 2009
Bad-i napisał/a:
pcs a jakiego auta szukasz - nie chcesz czasem 120d w skorze (2005 rok) - 125k przebiegu
no bardzo bym chcial, pytanie za ile, w jakim stanie i z jaka historia?pcs - Śro 08 Lip, 2009 ibiza po zurnalistach tez miala malowana maske i lewy przod.
sa i foty leona
Michał - Śro 08 Lip, 2009 ten samochód jest ohydny. Z przodu , środek i tył...strick - Śro 08 Lip, 2009
pcs napisał/a:
Czy Ty widziales kiedys golfa tdi, ktory rocznie robi 7tys km
A czy Ty widziales mercedesa diesla który robi 10k rocznie?
Ja takim jezdze...k-mart - Śro 08 Lip, 2009
Bad-i napisał/a:
pcs a jakiego auta szukasz - nie chcesz czasem 120d w skorze (2005 rok) - 125k przebiegu
tym ciezko poruszac sie w codziennym ruchu.
Pamietacie, gaugan raz napisal ze po wylaczeniu DTC od razu obrocilo go na skrzyzowaniu.Jakarti - Śro 08 Lip, 2009
k-mart napisał/a:
Pamietacie, gaugan raz napisal ze po wylaczeniu DTC od razu obrocilo go na skrzyzowaniu
na rondo wjechal Greg - Śro 08 Lip, 2009 Już myślałem że to ta Ibiza którą upalał każdy. Była taka żółta, ale benzyna, jest jak grypa - każdy ją miał a niektórzy nawet dwa razy. Upalana przez wszystkich, 2 lata miała i jakieś 8x000km. Przez ponad pół roku mieliśmy ją w firmie w teście długodystansowym. O k..., nigdy bym jej nie kupił, jaki to był szrot...
PS Nie kupuj auta demo, którym jeździła prasa. Nigdy. To chyba gorsze niż corsa z kratką przedstawiciela handlowego. Walle - Czw 09 Lip, 2009 pomylonyWalle - Czw 09 Lip, 2009
k-mart napisał/a:
Bad-i napisał/a:
tym ciezko poruszac sie w codziennym ruchu.
Pamietacie, gaugan raz napisal ze po wylaczeniu DTC od razu obrocilo go na skrzyzowaniu.
bo pewnie dotąd jeździł na rękach, czyli z FWD. Nie demonizuj. Ludzie by aut z tylnym napędem nie kupowali gdyby tak było.PiTT - Czw 09 Lip, 2009 fakt, ostatnie 2 auta pochodziły z Poznania
znaczy BMW od Smorawińskiego w Poznaniu, ale kupowałem w Wawie - bardzo dobry zakup
Golfa od Kulczyka z Poznania, póki co też nie znalazłem żadnych ukrytych wad
ogólnie to jest tak, że wolę kupić auto z pełną dokumentacją krajowe, niż niewiadomego pochodzenia, ale z zagranicy
wszystko oczywiście jest uzależnione od samego auta, równie dobrze może to być Warszawa, Kraków czy Katowice
jedynie mega negatywne opinie słyszałem o Gnieźnie - naprawdę masa ogłoszeń na otomoto, gratce, traderze itd. to fury po jakiś przejściachAnonymous - Czw 09 Lip, 2009 Samochodów z dwóch miejsc należy się wystrzegać - PGN - wspomniane wcześniej Gniezno i FSD - Fabryka Samochodów Drezdenko Michał - Czw 09 Lip, 2009 p106 - mozesz pomarzyć aby twoje pugi były w takim stanie jak moj saxolot, a jest z drezdenka
żarcik !!
ale fakt. koleś który pomagał mi sprowadzać saxo był z drezdenka. To co zobaczyłem to szok
Generalnie handlarze mieszkają w takich starych blokach, a fury trzymają w stodołach które wynajmują od pobliskich rolników. Widziałem jedną taką stodołe, ojayebieLoko - Czw 09 Lip, 2009
Michał napisał/a:
Generalnie handlarze mieszkają w takich starych blokach, a fury trzymają w stodołach które wynajmują od pobliskich rolników. Widziałem jedną taką stodołe, ojayebie
To ta o której kiedyś wspominałeś, że składali tam twoje saxo z dwóch?Michał - Czw 09 Lip, 2009 dokladnie, z dwóch calibr, i 6 przystanków szymlorek - Czw 09 Lip, 2009 Nie ma sensu takie gadanie gdzie się wystrzegać bo zaraz co drugie miasto dookoła będzie na czarnej liście.
Pcs poszukaj jakiegoś auta w przysalonowych komisach bo myślę że ciężko będzie CI znaleść coś co odpowiada Twoim wymaganiom od osób prywatnych.