Oprocz tego ze to temat martina to skomentuje to jako niesmieszne ta ruska swołocz powinna byc sama na sznurku i powinien ktoś ich smagać batem.
całkowiie się z Tobą zgadzam i nie śmięję się z biednego misia... Bart - Wto 23 Mar, 2010
jacek czajka napisał/a:
nie śmięję się z biednego misia...
miło, że tak martina.h nazywasz k-mart - Wto 23 Mar, 2010
eM napisał/a:
Oprocz tego ze to temat martina to skomentuje to jako niesmieszne ta ruska swołocz powinna byc sama na sznurku i powinien ktoś ich smagać batem.
to rowniez moje zdanie, w sumie szkoda jej glowy nie odrgyzl.
ale koment w 0;52 pasuje martin.h - Śro 24 Mar, 2010 Light It Up - Blood Red Shoes
martin.h - Sob 27 Mar, 2010 Jimi Hendrix Bleeding Heart (Valleys of Neptune) - 2010 Official Music Video
martin.h - Nie 28 Mar, 2010 Black Rebel Motorcycle Club - Aya
Bart - Nie 28 Mar, 2010 Anonymous - Nie 28 Mar, 2010 KonradMK - Pon 29 Mar, 2010 trochę dobrej muzy w tym temacie
martin.h - Wto 30 Mar, 2010 Trochę starego, dobrego ska
Madness - Our House
martin.h - Śro 31 Mar, 2010 J’aime & I to kwartet z Nowego Jorku grający tanecznego punka. Mimo, że istnieją juz kilka lat dopiero na wiosnę szykowane jest pierwsze ich wydawnictwo; EP'ka "Inexperienced Youth". Do tej pory grali tylko koncerty, wyróżniając się gitarzystą z głową misia:
Proszę Cię , nie rozsmieszaj mnie martin.h - Śro 31 Mar, 2010
p106rallye napisał/a:
martin.h napisał/a:
tanecznego punka
Proszę Cię , nie rozsmieszaj mnie
Tak Piotrek, Ty wszystko wiesz najlepiej, załóż zespół.Anonymous - Śro 31 Mar, 2010 Coś sie pogubiłeś strasznie Marcinku . Co to do taneczny punk martin.h - Śro 31 Mar, 2010