Anonymous - Pon 26 Lip, 2010 i jeszcze news, może nie nadążam za wami
ale przejrzałem listę, PW i danych na NNW ani w ogóle żadnego PW nie dostałem tylko od usera GeKo.
Pisałem kilka razy co to oznacza: osoba bez NNW nie zostanie wpuszczona na tor.
Reszta rozliczona zefir - Pon 26 Lip, 2010 za mnie jedzie brat Januszka
bawcie sie dobrzeVlodarsky - Pon 26 Lip, 2010 Odsprzedam miejsce obcemu lub oddam klubowiczowi za free lub odsprzedam za pół ceny przyjacielowi klubu.
Nie mam czym jechać.pP - Pon 26 Lip, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Nie mam czym jechać.
ej no kufa. Marku
ps. zostaje xsaraM - Pon 26 Lip, 2010 Marek ma propozycję nie do odrzucenia rasta - Pon 26 Lip, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Odsprzedam miejsce obcemu lub oddam klubowiczowi za free lub odsprzedam za pół ceny przyjacielowi klubu.
Nie mam czym jechać.
Łykam Jacek - Pon 26 Lip, 2010
rasta napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
Odsprzedam miejsce obcemu lub oddam klubowiczowi za free lub odsprzedam za pół ceny przyjacielowi klubu.
Nie mam czym jechać.
Łykam
łuuuuu.. dobry jesteś
ja dalej wypluwamVlodarsky - Pon 26 Lip, 2010 rasta,
To co wpłaciłem w takim razie przechodzi na rastę !! Śmigaj Ziom ! M - Pon 26 Lip, 2010 Rasta w tym roku same przyjemnosci, darmowa kielbasa na lublinie, radom za free...
rewelacja rasta - Pon 26 Lip, 2010 Tylko muszę qarwa ogarnąć furę bo po sobotnim Lap Race są straty
Ile za tą kiełbe jestem winien, to przeleje
PS. Włodi jesteś wielki GeKo - Pon 26 Lip, 2010 pawela, PWAnonymous - Pon 26 Lip, 2010 rasta to jak nie ogarniesz i nie sprzeda się XSi to ja jadę anjas - Śro 28 Lip, 2010 pytanie techniczne (bo nie pojawiło się w wątku), będą jakieś laptimery?KarQ - Śro 28 Lip, 2010 stwierdzenie techniczne: zajebiaszczy avatar
Startujemy o 9.00 na torze
O której wyjazd z wawy Zbiórka pod Bergerem przy szyszkowej Anonymous - Śro 28 Lip, 2010