Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Zakup grupowy] z oferty Racelanda
106 - Pon 18 Paź, 2010
misiek86electro napisał/a:
jarek-malopolska miałeś przecież kolektor wtf??
ale mial do jp4.. teraz potrzebuje do j4
misiek86electro - Pon 18 Paź, 2010 ok pimpa dawno nie czytałem jarek-malopolska - Pon 18 Paź, 2010 Mam dalej, ale to jest kolektor wydechowy Peugeot Sport, homologowany w pucharze 206, czyli do silnika JP4, niestety nie robi on w silniku saxo, z uwagi na umiejscowienie filtra oleju, juz kiedyś Łukasz o tym wspominał.. Poza tym moj silnik to taki w sumie silnik pucharowy do 206, osprzet w głowicy z saxo (tak jak w pucharze) oraz kolektor pucharowy, bede chciał pchnac całośc z kolektorem i wtedy za ta kase moze wałki Pucharówka miała w tej specyfikcaji 130KM, ja mam wykres na 134KM wiec lepszy wynik niz w "Pucharze"(lepszy w pit-stopie) Co prawda 206 juz zadko spotykana, tym bardziej w pucahrowej specyfikacji, ale rok temu chłopaczek budował w Krk do 3 ligi i dalej pewnie do RPP i robił wszystko według pucharowych specyfikcji, choc pucharu juz dawno nie było jarek-malopolska - Pon 18 Paź, 2010
106 napisał/a:
ale mial do jp4.. teraz potrzebuje do j4
Ubiegł mnie gość 106 michool_vt - Sob 23 Paź, 2010
Tomcat napisał/a:
michool_vt napisał/a:
a przewody w oplocie tam majoo?
Ni mo...
kurf, bo chyba dojrzalem do malych zmian w sraxo, ktos jakiegos zakupu gruupen na inne graty nie planuje?
cos nie moge znalezc lepszego zdjecia tej rułki, pomozta Jacek - Sob 23 Paź, 2010 eee, nie nawoskowana..lipamartin.h - Sob 23 Paź, 2010 michool, a po co ci taka długa pyta ? Jacek - Sob 23 Paź, 2010 jarek-malopolska - Sob 23 Paź, 2010 No własnie na razie tylko dwie osoby chetne na kolektory, byłbys 3 z tą rurką, Barejka pisał, ze jak auto zapali to tez się skusi na cos, jako, ze Pug odpalił może tez coś bedzie chciał.. Ktos by się jeszcze sprzydał abo sobie coś zamówił pod choinke, przynajmniej jakies doloty Tomcat ile musi być osob/jakie musi być zamowienie zeby to sie opłacało ogarnąc ?? Jacek - Sob 23 Paź, 2010
jarek-malopolska napisał/a:
Tomcat ile musi być osob/jakie musi być zamowienie zeby to sie opłacało ogarnąc ??
odpowiem za Przemka, chyba tyle..
michool_vt - Sob 23 Paź, 2010
martin.h napisał/a:
michool, a po co ci taka długa pyta ?
drazni mnie szorowanie srodkowym tlumikiem na nierownosciach, w sumie to sie zastanawiam czy nie lepiej wyciac srodkowy tlumik i bedzie po problemie
przewodow ktos nie zamawia przypadkiem? Tomcat - Sob 23 Paź, 2010
Jacek napisał/a:
odpowiem za Przemka, chyba tyle..
a kto to jest Przemek ? i co do tego ma mój stary ?
jarek-malopolska napisał/a:
No własnie na razie tylko dwie osoby chetne na kolektory, byłbys 3 z tą rurką, Barejka pisał, ze jak auto zapali to tez się skusi na cos, jako, ze Pug odpalił może tez coś bedzie chciał.. Ktos by się jeszcze sprzydał abo sobie coś zamówił pod choinke, przynajmniej jakies doloty Tomcat ile musi być osob/jakie musi być zamowienie zeby to sie opłacało ogarnąc ??
Jo myśla, że od pińciu osób sie opłaco.Barejka - Sob 23 Paź, 2010 Jesli pod choinke to dolocik wezmne zeby to byl kamracing to wzialbym caly wydech pugsporta a co tam w koncu pracuje w warszawue, stac mnie Tomcat - Nie 24 Paź, 2010 Barejka zalega nam jeden nie sprzedany dolot do 106, bierzesz ? Barejka - Nie 24 Paź, 2010 Tomcat, wolalem dolot z saxo, ale jak macie dolocik ze 106 to tez wezme, napisz na pw jaka cena i po pierwszym biore