To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Katastrofa samolotu

M - Czw 06 Maj, 2010

Nie wiem, juz sam nie wiem gdzie sie zaczyna głupota z kończy zła wola, gdzie jest amatorszczyzna a gdzie grube nici.
Najbardziej przy tym wszystkim sie kompromituje Donald Tusk - poważnie, juz pomijam kwestie mojej antypatii do niego i jego rządu ale tak po prostu uwazam ze sie ten człowiek mega osmiesza w tej chwili mówiąc cokolwiek i dając jakiekolwiek deklaracje.

Chciałoby się powiedzieć "król jest nagi".

anjas - Czw 06 Maj, 2010

eM napisał/a:
Najbardziej przy tym wszystkim sie kompromituje Donald Tusk

czym?

Stf - Czw 06 Maj, 2010

anjas napisał/a:
czym?

no się kompromituje i nie wnikaj ;) powinien od razu pierd...ąć Putina w pysk i powiedzieć mu że wypowiadamy wojnę i żeby Putin już zaczął uciekać bo mamy kilka czołgów na Powsińskiej... ;)

dla mnie jak na razie największą akcją jest godzina katastrofy. to jest gruby wał i daje podstawy aby sądzić, że nie był to przypadek. jak z mediów wiadomo, odczytanie skrzynek trwa około 6h/1min nagrania. tym samym na 2 dzień było już wszystko ogarnięte.

M - Czw 06 Maj, 2010

Pomijam inne kwestie ale:
Tusk na konferencji nie znał nazwiska zwierzchnika śledztwa po stronie rosyjskiej.

M - Czw 06 Maj, 2010

http://niezalezna.pl/article/show/id/33832
dzik - Czw 06 Maj, 2010

eM napisał/a:

Tusk na konferencji nie znał nazwiska zwierzchnika śledztwa po stronie rosyjskiej.

Naprawde przerazajace.

M - Czw 06 Maj, 2010

dzik napisał/a:
eM napisał/a:

Naprawde przerazajace.

CHodziło mi o to że nie wiedział kto prowadzi śledztwo.
Był na miejscu, rozmawiał z Putinem, przemawiał na placu piłsudskiego i wyznaczył prowadzącego śledztwo po stronie polskiej ale nie wie kto je prowadzi po stronie rosyjskiej.
Jak to nie jest przerażające to co jest?

Bad-i - Czw 06 Maj, 2010

to ze Donald nie zna mojego imienia ;)
dzik - Czw 06 Maj, 2010

eM napisał/a:

Był na miejscu, rozmawiał z Putinem, przemawiał na placu piłsudskiego i wyznaczył prowadzącego śledztwo po stronie polskiej ale nie wie kto je prowadzi po stronie rosyjskiej.

A to ze wie kto wie nie jest wystarczajace?

M - Czw 06 Maj, 2010

dzik napisał/a:
eM napisał/a:

Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, poddaje się.

Bad-i - Czw 06 Maj, 2010

Pamietajcie o jednej rzeczy, i to co napisal Dzik jest bardzo istotne. Dobry menadżer (a takim ma byc prezes rady ministrow) nie musi znac wszystkich, grunt zeby wiedzial jak to ogarnac zeby bylo dobrze.
KonradMK - Czw 06 Maj, 2010

dzik napisał/a:
eM napisał/a:

no tak, przecież jest Google

M - Czw 06 Maj, 2010

Bad-i napisał/a:
Pamietajcie o jednej rzeczy, i to co napisal Dzik jest bardzo istotne. Dobry menadżer (a takim ma byc prezes rady ministrow) ni musi znac wszystkich, grunt zeby wiedzial jak to ogarnac zeby bylo dobrze.

Badi ale co to za porównanie z dupy.

KonradMK - Czw 06 Maj, 2010

to tak jak z adamantem. nie musi umieć ogarniać silników w 5 dni. ważne że wie kto umie.
anjas - Czw 06 Maj, 2010

Maciek, moim zdaniem nie z dupy.
Premier ma naprawde sporo rzeczy na glowie. Ja sie wcale nie dziwie, ze nie kojarzy nazwisk sledczych. Kojarzy pewnie Putina i Miedwiediewa, bo to jego poziom. Nizej musza sie znac ludzie na swoich poziomach.