Przem_106 - Pią 11 Lut, 2011 A więc Janecki i Wisełka są czarnymi konmi na TOP 3. Ktos jeszcze cos obstawia? 106 - Pią 11 Lut, 2011 waldka w top CZY na tym rajdzie jeszcze nie widze....choc tego mu zycze
duze doswiadczenie w maluchu nie przeklada sie jeszcze na bmw....
jak gadalismy na cieszynce to waldek na zamkowym jechal pierwszy raz
na slikach... mysle ze jeszcze rajd, moze 2 i w rwd bedzie wymiatal.
a gdzie krzyszycha? do zdobycia "latwy" puchar za generalke i nie startuje ade - Pią 11 Lut, 2011
Jaco napisał/a:
106 napisał/a:
dobrym fighterem jest wiselka.. i jak nie strzeli bedzie na pewno wysoko.
wg mnie spokojnie ma szanse na top 5.
hehe każdy z kim rozmawiałem mówi to samo o Wisełce... Jak dojedzie będzie wysoko, jak dojedzie
Jedzie Astrą, którą jechał Wiesiek Bąk Cieszynkę więc jest czym jechać
astra na cieszynce miala podobnie mocy jak moja wiec szalu nie bylo:d teraz ponoc cos lepiej ale chyba mechanika i glowica beda dopiero po lotosieJaco - Sob 12 Lut, 2011
ade napisał/a:
Jaco napisał/a:
106 napisał/a:
dobrym fighterem jest wiselka.. i jak nie strzeli bedzie na pewno wysoko.
wg mnie spokojnie ma szanse na top 5.
hehe każdy z kim rozmawiałem mówi to samo o Wisełce... Jak dojedzie będzie wysoko, jak dojedzie
Jedzie Astrą, którą jechał Wiesiek Bąk Cieszynkę więc jest czym jechać
astra na cieszynce miala podobnie mocy jak moja wiec szalu nie bylo:d teraz ponoc cos lepiej ale chyba mechanika i glowica beda dopiero po lotosie
a ile ma twoja Ade ? nie chodzi mi tylko o moc, jest też krótka skrzynka, szpera, duży hamulec i ogólny A grupowy klimacik brakuje jeszcze dobrego zawiasu ale ma się to zmienić w tym sezonie.. Bad-i - Nie 13 Lut, 2011 ladne promocje robia
CHRZANEK - Nie 13 Lut, 2011 Jeszcze chwile temu sam kołnierz tyle kosztował...
Ale na dalszy spadek ceny bym już nie liczył...
No chyba że chińczycy kupią patent na HANS'a i będa tłukli u siebie.qbus - Nie 13 Lut, 2011 Ale to też jakaś wielka promocja nie jest. Ten tanszy Hans ok 2000 zł a kask RRS od jakiegos czasu chodzi po 800-850 zł. Plusem tego kasku jest to ze ma nową homologację, bo nie wiem czy wszyscy wiedzą ale "czerwona" kończy się z końcem 2013 roku.
Plusem tego kasku jest to ze ma nową homologację, bo nie wiem czy wszyscy wiedzą ale "czerwona" kończy się z końcem 2013 roku.
O tym nie słyszałem, zreszta na kaskach jest tyle tych homologacji ze nie wiem na co patrzec.............qbus - Pon 14 Lut, 2011 BSI (czyli czerwona naklejka) konczy sie z koncem 2013, homo FIA i Snell 2005,2010 poki co sa do odwolania wiec nie zanosi sie na to aby je prędko wycofali.106 - Pon 14 Lut, 2011
Cytat:
Stajnia Rajdowa G4 przy wsparciu firmy Petronas oraz Polskiego Związku Motorowego zorganizowała w rozpoczynającym się sezonie 2011 Puchar Forda Fiesty. Uczestnicy zmierzą się w utworzonej przez PZM klasie Fiesta R2 na trasach sześciu polskich eliminacji. Pierwsza runda odbędzie się już podczas Rajdu Lotos Baltic Cup.
- Będzie to runda inauguracyjna, która pozwoli nam na przyciągnięcie uwagi mediów oraz kolejnych sponsorów. Jesteśmy przekonani, że puchar będzie rozwijał się medialnie i budżetowo w trakcie kolejnych rund"- powiedział prezes G4.
Wśród nagród organizatorzy przewidują samochód osobowy marki Ford, sesję testową Fiestą S2000 w siedzibie M-sportu, zaproszenie na coroczny "Shootout" organizowanym przez M-sport, oraz nagrody rzeczowe na każdych eliminacjach. Bezcenny jednak będzie tytuł Mistrza Polski w klasie Fiesta R2 oraz możliwość rywalizacji identycznymi samochodami w wyrównanej stawce.
Stajnia Rajdowa G4 jako przedstawiciel M-sport w Polsce zapewni w ramach Pucharu wsparcie inżynierskie podczas każdej rundy oraz specjalne ceny na opony rajdowe i części oryginalne Forda.
Lista chętnych do udziału w Pucharze jest otwarta. Zawodnicy będą mogli startować własnymi samochodami lub wynająć jedną z kilku rajdówek w G4.
Miejmy nadzieję, że to przedsięwzięcie nastawione na promocję sportu samochodowego i rozwój zawodników powiedzie się i zapisze w pamięci polskich rajdów.
na razie wiadomo ze plonka w to wchodzi... ciekawe kto jeszczeBad-i - Pon 14 Lut, 2011
qbus napisał/a:
BSI (czyli czerwona naklejka) konczy sie z koncem 2013, homo FIA i Snell 2005,2010 poki co sa do odwolania wiec nie zanosi sie na to aby je prędko wycofali.
hmm w takim razie musze sprawdzic co ja mam na swoim
EDIT: ja mam dwie homo na kasku BSI (bo rozumiem ze chodzi o ten British Standard....) i FIA 8858-2002 - czyli do kiedy to wazne ??
Bartek ciekawe ile taka fiesta bedzie kosztowala??qbus - Pon 14 Lut, 2011 106 -> Płonka, Woźniczko, Stalmach, Kołtun, Jaroszewicz i być może Poloński w wybranych rundach.106 - Pon 14 Lut, 2011 homo kaskow (z rajdowychpuchar.pl)
speed555 - Pon 14 Lut, 2011
qbus napisał/a:
Janecki po sniegu dobrze jezdzil, tylko tego sniegu malo. Kiedys na Magurskim maluchem zjechal 6 w gen pzm przed wszystkimi a0 i n0
I jeden oes wygrał w generalce nawet:)106 - Pon 14 Lut, 2011
qbus napisał/a:
106 -> Płonka, Woźniczko, Stalmach, Kołtun, Jaroszewicz i być może Poloński w wybranych rundach.
jak darek nie pojedzie wszystkich rund to wg mnie wozniczko jest praktycznie
murowanym kandydatem do zwyciestwa