ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!
Marek23 - Pią 07 Sty, 2011
Cytat:
jakie macie kierownice?
Ja mam taką,że przez nią mam lepszy czas od Ciebie. Gdybyś miał taką jak ja to byś miał lepszy czas niż ja teraz.Marek23 - Pią 07 Sty, 2011 Oczywiście ta taki żart Pitt, bo w sumie jak sobie tak patrze na mój avatar, to musze wyraźnie zaznaczyć,że to żart...PiTT - Pią 07 Sty, 2011 żartowniś
powaga pytam, bo ja nie mogę się do końca przekonać do GT5
póki co wolę Forzę
znajomy kupił kierę i mówi, żebym zapomniał o padzieGotti - Pią 07 Sty, 2011 Panowie, a czy aktualizacje, patche itd. poprawiają w jakiś sposób fizykę jazdy? mam wrażenie że kierowanie m3 w jakimkolwiek poslizgu to żenada....Marek23 - Pią 07 Sty, 2011 Nie, Gotti, ja grałem na obu wersjach i nawet mi się wydawało,że bez aktualizacji jest lepiej,ale to złudzenie.
Czyli mpowerą bydziem walczył 106 - Pią 07 Sty, 2011 2.17.886Gotti - Pią 07 Sty, 2011 2:16:018 i pie.r.dole to auto, jego prowadzenie i dzwiek sokowirowki. Ciezko zrozumiec mi zachwyt polowy globu ale pewnie sie nie znam zamiast spuszczania sie nad kazdym kraweznikiem i wspanialymi widokami mogli spedzic troche czasu na RBR Maciusiowy - Pią 07 Sty, 2011
Gotti napisał/a:
Ciezko zrozumiec mi zachwyt polowy globu ale pewnie sie nie znam
ale zachwyt nad GT5 czy nad M3? bizon - Pią 07 Sty, 2011 tsukuba, cooper, 1,07.519Gotti - Pią 07 Sty, 2011
Maciusiowy napisał/a:
Gotti napisał/a:
Ciezko zrozumiec mi zachwyt polowy globu ale pewnie sie nie znam
ale zachwyt nad GT5 czy nad M3?
nad grąKarQ - Pią 07 Sty, 2011 Gotti, generalnie hasasz 420konną duponapędową kupą bez kagańców elektronicznych, więc trochę dzikości musi być.
Jeździliście Suprę Jedzie jak po sznurku.siema - Pią 07 Sty, 2011 1.07.195 to chyba mój ostateczny wynik. Rispekt dla wszystkich z 1:06.xx. Szkoda, że nie można w jakiś sposób udostępniać riplejów znajomym, chętnie bym obejrzał gdzie tracę, bo osobiście niżej niż wysokie 1:06 siebie nie widzę.
Foto potwierdzające:
pP, myślę że powinniśmy podać w regulaminie jaki czas należy wziąć pod uwagę- to odnośnie pytań czy te czerwone są dobre Kolejną informacją powinna być wersja gry- GT od czasu wydania zmieniło się diametralnie. Patch 1.03 np. bardzo zmienił zachowanie samochodu w niektórych sytuacjach- może stąd różnice w czasach. Być może także liczniki skalowane do różnych prędkości maksymalnych to sprawka patchy...
Ja mam v1.05.bizon - Pią 07 Sty, 2011 ja rowniez respekt dla 1,06. to czas realny dla mnie bez bledow. 1,05 - to dla mnie nieosiagalna magia. moze wersja gry ma znaczenie, whatever, fajnie, jest co bic DeeS - Sob 08 Sty, 2011 wersja gry oczywiscie ma znaczenie, gdzies nawet pisali delikatnych poprawkach w fizyce.
Ja smigam na G25. Chodzilo mi o to ze m3 ten drugi zakret mozna brac bardzo szeroko i tak bedzie bialy czas wiec tak jedziemy.anjas - Sob 08 Sty, 2011 GP/F 2.18.721, ale zrobiłem na razie 3 kółka. Trochę pewnie poprawię.