Pierwszy by zadzwonił Ron Jeremy albo RoccoPiTT - Sob 22 Sty, 2011 polecam materiał
jakbym wziął taki kwadrat w kresce na 40 lat to bym chyba się zayebał... albo kogoś
+ gratis
na serio nikomu nie życzę aby jego wymarzone mieszkanie tak wyglądało
w połączeniu z postami na forum osiedlowym można dojść do wniosku że osiedle całościowo może kandydować do największego niewypału inwestycyjnego w Wawie
powoli, na spokojnie zaczynam poszukiwać innego miejsca do zamieszkania
a tak pięknie to wszystko wygląda
GeKo - Sob 22 Sty, 2011 CO to za kawłek w 2 filmiku , chciałem zapytać, ale sie puknąłem w głowe, po co od Pitta wziąłeś HTC?, odpalam Shazzam i po 15sek już wiem
Sleater-Kinney Prisstina Bonczek - Sob 22 Sty, 2011 Jak chcesz to opowiem Ci z jakimi problemami zmagają się ludzie, którzy kupili mieszkania od wspaniałego dewelopera JW
I właśnie dlatego PiTT high five za pomysł wynajmu PiTT - Sob 22 Sty, 2011
Bonczek napisał/a:
Jak chcesz to opowiem Ci z jakimi problemami zmagają się ludzie, którzy kupili mieszkania od wspaniałego dewelopera JW
I właśnie dlatego PiTT high five za pomysł wynajmu
też o tym słyszałem, podobno przedramat
kupno mieszkania dopiero po testowym mieszkaniu przez przynajmniej 6 m-cy
dlatego idealną sytuacją jest odkupienie mieszkania które się aktualnie wynajmuje i spełnia wszystkie oczekiwania
póki co nie trafiłem na takie Bonczek - Sob 22 Sty, 2011 U mnie było tak:
1) super mieszkanie, garaż, dostęp tylko dla mieszkańców, stacja pod nosem, brak korków, MEGA CHUJOWI SĄSIEDZI
2) stary blok, mieszkanie do remontu, średni sąsiedzi, brak parkingu strzeżonego, częste kradzieże
3) pękają ściany, nie można postawić auta pod blokiem bo straż daje mandaty, miejsca parkingowe w podziemnym rozrzucone bez sensu, jeden wyjazd, 15min z rana straty na wjazd na trasę do centrum (jak ktos pracuje w stronę centrum, ja akurat w przeciwną ), SUPER SĄSIEDZI
Żadnego z tych mieszkań nie chciałbym kupić M - Sob 22 Sty, 2011 Z filmiku PiTTa usłyszałem
"w naszym apartamencie"
LOL niektórym ludziom serial dynastia naprawde dał niezły odcisk intelektualny.
PiTT - Sob 22 Sty, 2011
M napisał/a:
Z filmiku PiTTa usłyszałem
"w naszym apartamencie"
LOL niektórym ludziom serial dynastia naprawde dał niezły odcisk intelektualny.
Byłem, polecam, fajna okolicaGaydek - Sob 22 Sty, 2011 Albo np. http://pl.wikipedia.org/wiki/Majk%C3%B3wMichał - Sob 22 Sty, 2011 eheheheh dobre Bartli - Sob 22 Sty, 2011
Bonczek napisał/a:
Jak chcesz to opowiem Ci z jakimi problemami zmagają się ludzie, którzy kupili mieszkania od wspaniałego dewelopera JW
I właśnie dlatego PiTT high five za pomysł wynajmu
Oj od niech to się nie kupuje za żadne pieniądze Bonczek - Sob 22 Sty, 2011 Ale ludzi głupi kupują