HH.ORG na Torze - [KJS]Tor Radom - 10 września ( sobota )
Drone - Pią 09 Wrz, 2011
macko napisał/a:
A propos łomotu. Będą jakieś auta z mocą poniżej 80KM startowały w sobotę?
m.
Zależy od pogody.
Jak z rana prognozy będą na deszcz to wezmę Seicento 54KM
Jak będzie sucho, to biorę Punto, które nie mieści się w 80KM.EmerytRs2 - Pią 09 Wrz, 2011 prosz ogarnijcie ze sobą żabę i takie tam, biorę tylko walizę !!
kiedy sie pakujecie bo aktualnie znowu pada no name - Pią 09 Wrz, 2011 Ja chyba jakoś w nocy po pracy
Muszę jeszcze fotel zmienić we furaczu Anonymous - Pią 09 Wrz, 2011
no name napisał/a:
Muszę jeszcze fotel zmienić we furaczu
Pasażerski fotel i tylną kanapę już wymontowałem a kubełka jeszcze nie będzie niestety
ale co się odwlecze... EmerytRs2 - Pią 09 Wrz, 2011 że co proszę, ej to sie nie liczy
z 1 fotelm masz DTM rejsing klasseVlodarsky - Pią 09 Wrz, 2011 Miłego upalania życzę chłopaki !!!roj - Pią 09 Wrz, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Miłego upalania życzę chłopaki !!!
pojedź na oglądare chociaż! a potem piwko..
edit: zapomniałem, że Marek pije Millersa
no to oglądare i kufelek syntetykaBonczek - Pią 09 Wrz, 2011 Będę miał żabę 2T PiTT - Pią 09 Wrz, 2011 o 8:00 jestem umówione na Al. Krakowskiej na ustawienie zbieżności - serwis Bosta
jak ktoś chce się podłączyć pod wycieczkę to zapraszam
myślę że max. 8.40 byłbym w okolicach Janek
mój nr. 602 572 572no name - Pią 09 Wrz, 2011 Ja w Jankach będę tak jak ustawialiśmy się,
muszę być na jakąś 9-tą z minutami w Radomiu
by chociaż część spraw załatwić.roj - Pią 09 Wrz, 2011 organizacyjnie:
-o której powinniśmy być (tak żeby nie za wcześnie ale też nie robić problemu,że za późno)?
-czepki mam nadzieję nie są potrzebne?no name - Pią 09 Wrz, 2011 Tak jak już pisałem fajnie by było by max wszyscy byli na 9:30
pod bramą wjazdową na tor. Nie wpuszczą Nas jeżeli nie będę
miał (prawie) wszystkich papierów od upalaczy.no name - Pią 09 Wrz, 2011 czepki tylko dla chcących Barejka - Pią 09 Wrz, 2011 ja w grojcu mam sie potkac z goya, ciemno granatowe saxo i lecim razem
jutro tez jest classic auto w kielcach PiTT - Pią 09 Wrz, 2011 ile wbijacie powietrza na radom?