HH.ORG na Torze - Mam pare wolnych miejsc na lotnisko na 24.09 (sobota)
Kenet - Sob 24 Wrz, 2011 KrisS jest progres i to najważniejsze, sprzęt używany zgodnie z przeznaczeniem, a lepsze czasy to kwestia kolejnych kilometrów oesowych. BTW dzięki za kompressor raz jeszcze.
Jesteś na Lap Race?EmerytRs2 - Sob 24 Wrz, 2011 kurcze wszystko mi się skasowało
było kolorowo !!
sam nie wiem, francuz
dobra jest progres i o to chodzi, żałuję że nie jechałem foką rs.
Pum, Kenet, dzięki chłopaki za przejażdżki po was obydwu na R1r zrobiłem 2,35
było wyśmienicie, a mustangi ten dzwięk !!
Bonczek ogarnia i czekam na kanareczek pomylony Vlodarsky - Sob 24 Wrz, 2011 sebastian chyba 2:39:xxPiTT - Sob 24 Wrz, 2011 2:42.2 z Wróblem... powiedział że za mało hamuję i potem muszę się ratować... prawda to
mówił że do 2:40 bardzo ciężko żeby zejść na takim setupie, ale myślę że STF by pierdylnął 2:39 na lajcie
te szykany które napadałem na pełnej bombie mówił żebym wjeżdżał na hamulcu, może i prawda to jak jechałem z Jaką to 2:46, potem sam z racechrono 2:43 a na koniec z Wróblem z 2 sporymi błędami na moją niekorzyść 2:42, więc faktycznie te 2:40 było do zrobieniarasta - Sob 24 Wrz, 2011 To teraz wpadać panowie na Lap Race
Qarwa, ja niestety nie mogłem dotrzeć bo podłapałem fuszkę na kasie w Tesco M - Sob 24 Wrz, 2011 Hmm jak narazie na mustangach o hh cisza
A jeszcze sobie przeanalizowalem czasy i np keneta jazde mozna opisac jako bardzo szybkie napedzanie i hamowanie w ostatniej chwili pum - Sob 24 Wrz, 2011 O podrzuć mapkę z prędkościami z mojego przejazdu - te 2.30.4 (czy .3)Kenet - Sob 24 Wrz, 2011 Astry tak majo PiTT - Sob 24 Wrz, 2011 mam jeszcze kilka ujęć, ale mała zajawka zawsze mile widziana
43 zrobiles ze mna łachudro w polowie dnia no name - Sob 24 Wrz, 2011 EmerytRs2, komórka robiłeś te foty ?
Tam taki zielony fogg by do Ciebie pasował EmerytRs2 - Sob 24 Wrz, 2011 fokusz??